Originally posted by Abel Brodersen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Hahhahahaaah pazi Tomislava.
Dogorelo čoveku do nokata, razumem.
SpoilerMislim na avatar.. i to još kakav ...aloooo zadnji je čas!!!Last edited by miloolja; 15-01-16, 00:09.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mi smo makar dozivjeli velike trofeje, klub za koji navijamo nam je donio radost osvajanja svega moguceg u fudbalu, nesto sto prosjecan Arsenalov navijac nije ili je imao 10-12 godina kad je njegova ekipa poslednji put bila sampion. A o tituli najboljeg u Evropi ili na svijetu je suludo i pominjati.sigpic
Comment
-
Neka vama jos sto takvih trofeja, ne smeta meni sto smo mi inferiorni po tom pitanju, ja cu voljet svoj klub i u drugoj ligi ako treba
Vi ste i tako vecinom kao pravi gloryhunteri poceli navijat za United zbog trofeja. Ja sam trofejne godine svog kluba propustio, poceo navijat 2007. kad je karavana vec otislaLast edited by Henryj; 15-01-16, 12:52.
Comment
-
Mi nas necemo, samo ako osvaja trofeje navijacemo i pratiti. Ipak mi nismo na tom nivou, navijaci Arsenala su mocna navijacka rasa, daleko ispred svih drugih. Privilegija je biti i u drustvu navijaca Arsenala, kamoli biti navijac tog kluba. Za tako nesto bas treba biti specijalan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMi nas necemo, samo ako osvaja trofeje navijacemo i pratiti. Ipak mi nismo na tom nivou, navijaci Arsenala su mocna navijacka rasa, daleko ispred svih drugih. Privilegija je biti i u drustvu navijaca Arsenala, kamoli biti navijac tog kluba. Za tako nesto bas treba biti specijalan.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMi nas necemo, samo ako osvaja trofeje navijacemo i pratiti. Ipak mi nismo na tom nivou, navijaci Arsenala su mocna navijacka rasa, daleko ispred svih drugih. Privilegija je biti i u drustvu navijaca Arsenala, kamoli biti navijac tog kluba. Za tako nesto bas treba biti specijalan.
Comment
-
Comment