Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Koliko danas moram da dobijemo. Utakmica sezone?
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

    Comment


    • Tako nekako. Recimo ako izgubimo titula svakako ode, za top 4 ne mora. Ali da mora da se dobije mora. Ozbiljan test za ekipu.

      Comment


      • Više bih volio da je Blind počeo nego Darmijan, uvijek uradi nešto konkretno u napadu. Ali defanzivno tanak u posljednje vrijeme što jes jes.

        Comment


        • Ma obojica su losi pozadi, Darmjan se makar bolje postavlja, mada mu je duel igra katastrofa. Svaki iole spremniji fizicki krilni igrac ga prolazi bez problema.
          sigpic

          Comment


          • To me i brine, iako je 'manje zlo' Mateo u defanzivnom smislu, i on ima puno problema često. Moramo riješiti tu poziciju lijevog beka, Šou da se vrati u formu ili novi bek.

            Comment


            • Na kraju i fino ispade. Steta samo sto smo se onoliko iscimali, znaci mislim da su svi crkli na kraju da bi izvukli neki jedva X i to ofsajdom.

              Menjam avi brzinom odmah.
              sigpic

              Comment


              • Inace Pogbinjo ocaj zivi, pojeo ga pritisak. Ili ga je sam sebi nametnuo toliki ili Mo, treceg nema. On je odlican igrac ali je danas licio na amatera.
                sigpic

                Comment


                • Dobar je ovo rezultat, ne mogu se požaliti iako su nekarakteristično loše ušli u najveći derbi, posebno najbitniji igrači ekipe. Rekao sam posle Hala da će morati da budu daleko bolji protiv Liverpula, a bili su gori. Ali opet dosta šansi, dobar fudbal protiv jake ekipe čak i bez par bitnih igrača. I na 0-1 10 minuta pred kraj nimalo nisam bio iznerviran, 15 utakmica nisu izgubili i, iako je ovo derbi, opet jedan loš rezultat ne mijenja činjenicu u kakvoj je formi tim od onog poraza od Čelzija.

                  Ereru obožavam još više posle ovog meča i posle onog faula pred kraj, srce ostavlja na terenu.

                  Comment


                  • Cega dobar rezultata, poklanjanju i promasuju samo tako. Jebeno nas je tesko dobiti i nadigrati ali ne koristimo sanse uopste, to nas i kosta borbe sa Celsijem.
                    sigpic

                    Comment


                    • Jbt koliko su Mo i LVG totalno drugaciji. Stil fudbala, motivacija igraca, rezultati protiv slabijih i rezultati u derbijima. Znaci totalne suprotnosti.
                      sigpic

                      Comment


                      • Sredina uzasna danas! Pogba pogubljen skroz, Erera ne sme da posalje pas duzi od 10m... Dobar u defanzivi ali napred nista. Da smo iskoristili sanse u prvom druga prica bi bila ali ovako je jos i ok ispalo.

                        Comment


                        • Erera danas od svih veznih najbolji.

                          Lazem, OD SVIH STARTERA (veznih) najbolji.

                          Najbolji je bio Felaini.
                          sigpic

                          Comment


                          • Ponovo ne umeju da dobiji i to ponovo na domacem, nedopustivo ako se puca na najvisi plasman. Realno bolji na terenu, vise sansi i poklon gol dali.
                            Pogba danas bas los, no nebitno desava se ponekad. Za penal je ispao malo nespretan a gol je realno trebao da da. Sve to kombinovano je bas lose za jednu tekmu. Miki mozda i najbolji na terenu iako je promasio jednu a drugi put umesto da sutira asistira Marsijalu sto je i donekle ok ali i Marsijal se zajebava umesto da krene na loptu normalnim sutem pokusava petom i to kad gubimo, ajde da se vodi pa ok. Vrv je zato i zamenjen iako je bio dobar na terenu. Runi po meni totalni promasaj od izmene, posle Pogbe najgori. Zlatan manje vise standardno i dobro se snasao kod gola. Fela pogodak od izmene iako mu vecina baca hejt sto se mene tice za nega ima mesta u 23 igraca u Junajtedu sigurno.
                            Sve u svemu nije lose samo rezultat ponovo ne valja...

                            Comment


                            • Nema nista gore nego kad se Erera istripuje da je mag s loptom, on ili igra kao jedan od najboljih vezista svijeta ili kao jedan od najgorih, kod njega nema izmedju i nema konstantnosti.
                              sigpic

                              Comment


                              • Originally posted by Erik View Post
                                Jbt koliko su Mo i LVG totalno drugaciji. Stil fudbala, motivacija igraca, rezultati protiv slabijih i rezultati u derbijima. Znaci totalne suprotnosti.
                                Samo su im iste pozicije na tabeli na zalost...

                                Comment

                                Working...
                                X