Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Tako ce i biti sem strijelaca, mada je Murinjo kriv, ne razumijem zasto na Stouk bez brzine po krilu i bez pasera na sredini. Pa oni se tako otkljucavaju, a ne da se igra njihova igra.
Ovo sa Martijalom bas nervira, a i sa Souom, kakav je da je od Blinda je sigurno boljisigpic
Comment
-
Cestitke Runiju za obaranje rekorda sa stilom, prizeljkivao sam majstoriju za rekord i eto ispostovao je.
Sto se utakmice tice uzasan rezultat uz poprilicno losu igru i potpuno promasen plan igre i sastav. Kad se na to doda stara boljka u zavrsnici i gospodin Mark Klatenburg jasno je da bolje i nismo mogli.sigpic
Comment
-
Sami sebe smo danas pobedili...pored pomoci sudije koji ne svira cist penal plus onaj faul nad Rasfordom na samoj ivici 16m. I Ibra mi danas nejasan, umesto da raspali on gleda da doda, razumem da je hteo da namesti Mati da mu podigne samopouzdanje posle autogola i one promasene prilike ali sunce mu ne vodimo 3-0.
Steta... Sreca samo sto nam drugi ne beze puno ali danas je moralo da se pobedi. Necu komentarisati pojedine igrace jer nemam zivaca trenutno ali uopsteno gledano slabo je to bilo danas. Iako je bilo slabo imali smo sanse da pobedimo ali jednostavno nece lopta u gol...
Svaka cast Runiju, ali za mene je to nebitno danas jer jedan bod nije dovoljan.
Comment
-
I zato smo sesti, a ne prvi
Erera danas tri puta sutira, nijednom nije blok prosao, Mikitarjan salje loptu 20 metara u vis iz izuzetno izgledne pozicije, Mata promasuje sa tri metra, Zlatan dodaje kad ima 100%, Pogbi klasika fale cm, Lingard je dobro sutirao kad je kacila precku.
Pritom protivnik nema nijednu sansu, vec Mata daje autogol. Danas su se svojski potrudili da ne pobijede.sigpic
Comment
Comment