Bas ofanzivno protiv nikad jaceg Njukasla
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Meni je potpuno nejasno da neko ima obraza da na ovako sraman i jadan nacin "proda" ne samo menadzera nego i klub za koji nastupa.
Sve poslati u rezerve i pustiti klince iz akademije da igraju, usrati im se u karijeru, placati im da ne vide Premier ligu. #fmstories
Jebiga Mou, vreme je da odes. Ne ide...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Dakle neki dan je Kin pricao kako nije bitno mrzis li menadzera, kako nije bitno kakva je taktika, izadjes na teren i boris se, das sve sto imas. De Hea, Smoling, Rasford i Lukaku pokusavaju da igraju fudbal, ajde i Jang pokusava to mu se ne moze osporiti, iako je danas najgori na terenu, ovo ostalo je toliko neozbiljno da nemam rijeci.
Derbi je bio tacka bez povratka za Murinja i od te utakmice je jasno da ce on otici u jednom trenutku sezone ili na kraju iste ali nikakve reakcije kod igraca nema, nikakve zelje, ovo je treci menadzer koji u klubu gubi svlacionicu, zasto bi sa cetvrtim bila drugacija situacija? No i to je nedje Zozeova krivica, vidio je kakvi su neki, vidio je koliko ima deadwooda i nije imao srca da ih skloni, sad to dolazi na naplatu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostSva sreca pa imam neki posao, pa ne mogu fokusirano da gledam i da se nerviram.
Da veceras Mou dobije otkaz, i da Conor dobije Khabiba, savrseno vece....
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMale su šanse da Murinjo dobije otkaz, a pazi još manje da Konor dobije Khabiba. Loše veče za tebeLast edited by Busby Babe; 06-10-18, 19:21.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMale su šanse da Murinjo dobije otkaz, a pazi još manje da Konor dobije Khabiba. Loše veče za tebesigpic
Comment
Comment