Nema ništa od toga, Alegri mora da uzme LŠ inače dolazi tata Zidan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Uroš View PostNema ništa od toga, Alegri mora da uzme LŠ inače dolazi tata Zidan.
Nisam zelio da otvaram ovu temu, pogotovo ne na ovom topicu, ali sam morao da odgovorim.Last edited by Rossonero; 01-10-18, 14:47.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPricamo o tati koji je guran iz sezone u sezonu od strane sudija u LS? Da zatvorimo oci svi?
Nisam zelio da otvaram ovu temu, pogotovo ne na ovom topicu, ali sam morao da odgovorim.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostTreba imati muda pa poslije Reala i svega sto je tamo uradio preuzeti United. Posto vec imate klovna, klub je trenutno jedan veliki cirkus. Krivci se znaju da se ne ponavljamo.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Jose Mourinho tells me that Herrera, Young and Lingard are injured and will miss the Valencia game along with Marcos Rojo @ManUtd #MUTVUnited #UCL training group:
De Gea, Romero, Grant
Lindelof, Bailly, Jones, Smalling, Dalot, Shaw, Valencia, Darmian
Pogba, Mata, Pereira, Fred, Fellaini, Matic, McTominay
Sanchez, Lukaku, Martial, Rashford
Ovo očekujem, s tim da bih stavio Pereiru umjesto Pogbe i to je ok sastav.
Comment
-
Ovaj Roho iz sezone u sezonu povredjen. Neverovatno. Da vidimo na sta ce sutra izgledati Junajted. Ne znam sta da ocekujem u nasem slučaju,sve je moguće tako da se ne nadam ničemu.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Ovde ljudi komentarišu kao da su prvi put čuli/videli Zidana. Za sve njegove godine u Realu, ostaje zapisana njegova nemoć da spreči dominaciju Barselone (dve duple krune u dve i po sezone Zidana u Realu).
I sada neko očekuje od Zidana da preokrene točak istorije u Premijer ligi, da prođe pored Sarija i Poketina za početak, da bude bolji od Klopa i njegove brižljivo sklapane mašine i na kraju da nadmaši jednog Pepa Gvardiolu?
Presmešna očekivanja i sanjarenja, hvatanje za slamku nepovratno izgubljenog davljenika.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment