Meni je Pogba bio bolji jer je prakticno sam drzao sredinu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Erik View PostSta radi?
Ja koliko sam gledao utakmicu Pogba i Marsijal su okrenuli u II poluvremenu, najbolji by mile od svih. Pogba igrao nekog hibrida CB/CM i otkinuo, Marsijl svaki napad vodio. Pokazali su da itekako znaju da igraju fudbal ali da ih koci ovaj na klupi.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostKritikuje menadzera?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Zlatan sam dao 28 golova one sezone, imao pritom 13 asistencija. 35 godina, nije ni cijelu szonu odigrao, ovaj u najboljim danima tri sezone igra i ima ucinak od 29 golova i asistencija, wow, just wow, inace najcesce je <!--Pogba-->, postoji, samo je nevidljiv za vecinu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View Post
Laku noc bakiOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostPremijer Liga
According to Opta, Mata has been involved in 86 Premier League goals since his debut, scoring 44 and assisting 42, which is the highest goal involvement rate of any midfielder in the league in that time.sigpic
Comment
-
Originally posted by bici View PostOk, znaci izbegavas da pricas o tom klosaru i njegovim izjavama u medijima i uznemiravanju i tima i kluba i svih navijaca. Ok, ne moramo o tome
@Vladan
Slazem se za Matu, vrhunski statisticar kod nas, on je u Celziju poslednji put bio igrac.sigpic
Comment
Comment