Ako ode Martijal Bejli bi bio prava zamjena
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostAko ode Martijal Bejli bi bio prava zamjena
Comment
-
Ne znam čime je Martijal zaslužio da ga svojatamo ko da je legenda kluba. Malo po malo ujedaju ljudi kada se Francuz spomene u negativnom kontekstu. Istina je da zna pikati loptu, ali je takođe istina da Unitedu nije vratio ni deseti deo uloženih sredstava.
Priče kako ga Murinjo guši, ne dobija adekvatne minute ne piju vodu. Sigurno da Žoze vidi nešto što mi ne, zalaganje na treningu i posećenost fudbalu verovatno nisu na najvišem potrebnom nivou.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Erik View PostPominje se ozb vec par dana Risarlison. Mada i Jamajcanin deluje kao dobra opcija.
Igrao je dobro na početku i to je bilo sve od njega. Došao je do nivoa da je slabim partijama izgubio startno mesto u prvoj postavi.
Tako se nadam da su to samo zlurade insuinacije i da od dilla dva kluba nema ništa.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_sl View PostU 4-3-3 desno a u 4-2-3-1 moze i iza spica i desno, naravno tu bi imali i varijantu da rotira i menja pozicije u toku utakmice. Mada sanse za njegov dolazak i nisu neke.sigpic
Comment
-
Uzeo bih Ričarlidsona. Istina je da mu drugi deo sezone dosta lošiji od prvog.
Mlad je igrač i platio je ceh rasporedu decembar-januar, gde je lipsao i pao u formi.
Ima fizikalije. Što baš za Brazilce i nije tako često.
Može dosta terena da pokriva. Treba da se radi sa njim naravno.
Comment
-
Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Odlicno je bilo drugo, nisu im dozvolili nista. Smoling je toliko fizicki izdominirao Kejna da se ovaj vidio nije, mislim da je potpuno ostao bez snage, Erera u sumrak sezone nasao svoje mjesto u timu, prilicno esencijalan ponovo. Nevjerovatno.sigpic
Comment
Comment