Originally posted by FresHMaN91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Bllje utakmica da se odlozi za sredu, posto tog dana se igra i Arsenal-Siti kako bi i u utorak i u sredu uvece mogao na SK da gledam jedan derbi.
A i po kojoj logici se utorkom igraju tri utakmice, a u sredu jedna i to najnezanimljiviji duel od sva cetiri gde Junajted(jes da njih simpatiziram) docekuje Kristal Palas.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNemam nijedan razlog da budem optimista.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostA jbg sad, nije sve tako crno... Mozemo se popraviti... Prilika za to sledeci mec protiv Celsija, Suarez se napalio, valjda cemo videti golove nasih pulena...;)sigpic
Comment
-
Ja uopste nisam siguran da ce Chelsea slaviti, naprotiv, mislim da ce Liverpool imati dosta prilika zbog visoko postavljene odbrane Chelsea-ja...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostJa uopste nisam siguran da ce Chelsea slaviti, naprotiv, mislim da ce Liverpool imati dosta prilika zbog visoko postavljene odbrane Chelsea-ja...sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostZa Celsi je potrebna brza tranzicija koja je kod nas ocaj, zbog presinga se lopta mora brzo iznositi sto isto ne radimo, potrebna su je formacija sa 4-3-3 jer u slucaju Celsijevog visokog poseda, ta formacija je najbolja za kontru i za zonsko branjenje, potrebna su brza krila da istrce a mi imamo jedno koje ne zna sta radi, Suarez je najistureniji i jedino ako vas on sam pobedi ili neki prekid da bude. Ne vidim nacin, posebno sto im je samopouzdanje 0 a ovo je jedno od najtezih gostovanja. Mada koliko je tim lud, mozda i odigraju kako valja ali nisam optimista vise, ne vidim bolje sutra.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Keni ce najverovatnije izbaciti omladince u kupu ako ostane isti raspored. Meni se to svidja, da ih vidimo od cega su.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...t-Chelsea.htmlsigpic
Comment
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=oN780UDJoPw
Za prisećanje... Ian rush, mladi Fowler, frizura David jamesa...!!!
Comment
-
Comment