Samo optimisticno, ima da razbijemo Lester sad. Jos se ZdunPi smeje, kontam da ce pokidati ovu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by z0La View PostNajveće pitanje će biti hoćemo li uspeti da damo više nego što možemo da primimo.
Ni njihova odbrana ne briljira, tako da mogu da vidim neku tekmu tipa 3-2, 3-3.Originally posted by z0La View PostCou danas iz slobodnjaka skida paučinu Kasperu...
Pixi....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Jürgen Klopp has named a 21-man squad for Liverpool's Champions League Group E clash with Spartak Moscow.
Karius, Mignolet, Ward, Lovren, Klavan, Moreno, Robertson, Matip, Flanagan, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Can, Firmino, Coutinho, Salah, Sturridge, Mane, Solanke.
Ja lično mislim da će biti nekih rotiranja. Mane se sigurno vraća u tim, ali nešto mislim da nećemo videti ovu četvorku od početka na terenu. Neko će na klupu da odmori. Možda i Staridz dobije priliku od prvog minuta. Delovao je odlično protiv Lestera kad je ušao. Ima tu sad mnogo opcija u napadu, i što je najbitnije, svaka je kvalitetna.
Što se tiče sredine, možda Milner dobije priliku u prvih 11...
Odbrana, TAA umesto suspendovanog Gomeza, Karius na gol i možda Robertson na levog beka, ali mislim da će ostati sa Morenom. Što se tiče štopera, samo da nema Klavana.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Staridz u poslednje vreme deluje dobro samo kada udje sa klupe, ali kada je starter nije to to..
Firmino je podbacio proslu utakmicu, nadam se da ce biti bolje protiv Spartaka.
Opet bih isto izveo kao i Klopp protiv Lestera, Firmino negde do 60. a onda Staridz. Bez obzira na rezultat.
A na krilu naravno Mane i Salah. Coutinho takodje u prvu.
Comment
Comment