Bilo je i ranije igraca koji nisu hteli za svoje repke da igraju, ali se ne secam da je bilo ovakvih problema sa Fifom i papirologijom. Gluposti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Veceras u 23:00 na tv prva(emisija vice) o navijacima Liverpula sa prostora YU.
Last edited by Brian McShtull; 19-01-17, 21:55.
Comment
-
Шта мислите, остаје ли Стариџ после ове сезоне?
Један од најквалитетнијих играча екипе, када је у форми можда и најбољи нападач лиге, али се не труди довољно да би играо константно код Клопа.
Све зависи од њега, што је добро, али такође и лоше јер је то Стариџ.
Comment
-
Opet sve isto.
Odbrana - korneri i odbite, poklanjanje golova (onaj drugi gol je majstorija Ljorenetea). Dobili su nas sa 3 udarca u gol.
Po meni je Klop trebao da krene sa Cou-Firmino-Staridz, a Lallana da ide bliže sredini.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Pazi da je Mane igrao, lagano bi ih probijali. I rezultat bi bio 3:0 posle 45min. Posto se Klajn plasi da krene u prodor, plasi se da proba nesto da uradi, pa sve lopte vraca nazad. Klajn je dobar igrac, ima potencijal da bude najbolji bek na svetu, ali nema muda i mnogo je neinteligentan.
Ja vec dugo pricam da sa Mingoleom i Lovrenom nista necemo osvojiti.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Najveci problem je ne igranje Matipa. Odbrana mnogo bolje izgleda kada je on tu. Mislim da bi tesko izgubili da je on bio u prvoj, bez obzira sto nema Manea.
Ne ne trebaju nam pojacanja. Pa jebemu mater ne znam sta glume Klop i gazde, ne znam zasto ne dovedu krstena pojacanja, nikad blizi prvom mjestu pocetkom januara, a kako je krenulo strepicemo za to zeljeno 4 mjesto.
Comment
-
Ne pojacanja, samo jedno. Neka daju 50miliona za Virgila i zavrsio si sa stoperima za narednih 10godina. Na leto se dovede top golman, ili se da malo vise prostora Kariusu, ali kontam da kad dodje jos jedan veznjak da ce i odbrana biti bolja, pa ni golmani nece biti toliko pod pritiskom. Ali zamisli da su ispred tebe Virgil i Joel, pa svaki golman bi bio dobar. Ali neka ga, tvrdoglav je on. Da nije takav, mozda ne bi ni dosao u Liverpul, mozda bi bio u Realu.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNe pojacanja, samo jedno. Neka daju 50miliona za Virgila i zavrsio si sa stoperima za narednih 10godina. Na leto se dovede top golman, ili se da malo vise prostora Kariusu, ali kontam da kad dodje jos jedan veznjak da ce i odbrana biti bolja, pa ni golmani nece biti toliko pod pritiskom. Ali zamisli da su ispred tebe Virgil i Joel, pa svaki golman bi bio dobar. Ali neka ga, tvrdoglav je on. Da nije takav, mozda ne bi ni dosao u Liverpul, mozda bi bio u Realu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment