Nema ništa od toga,prodas Suareza zbog problematičnog ponašanja,i onda kupiš još većeg idiota,pa to samo ako su ludi.....Brendan je još davno izjavio da od toga nema ništa....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Svi zivi javljaju da Baloteli dolazi. Nisam siguran koliko je ovo pametan potez ako uzmemo u obzir njegov karakter i mentalnu stabilnost.
Pominje se cifra od oko 16 miliona funti sto nije mnogo ako se uzme u obzir da postoji mogucnost da prodamo Borinija Sanderlendu za 14.
Nadam se da Brendan zna sta radi i da ce izvuci maksim iz njega, cinjenica je da je ogroman potencijal.
Comment
-
Originally posted by Senor View PostSvi zivi javljaju da Baloteli dolazi. Nisam siguran koliko je ovo pametan potez ako uzmemo u obzir njegov karakter i mentalnu stabilnost.
Pominje se cifra od oko 16 miliona funti sto nije mnogo ako se uzme u obzir da postoji mogucnost da prodamo Borinija Sanderlendu za 14.
Nadam se da Brendan zna sta radi i da ce izvuci maksim iz njega, cinjenica je da je ogroman potencijal.
Comment
-
Originally posted by CALE View PostOficijalni Milanov Kanal je preneo,Sky Sport je preneo,to je u sustini vec gotova stvar,vi ste majke mi kraljevi Suareza zamenite Balotelijem,to samo Liverpul moze.
Comment
-
Sa ljudske strane ocajan posao jer je lik kreten,a i nije neki igrac dokazano i to...ne znam cak ni sto je marketinski dobar posao jer ce on sigurno nadoknaditi Suareza u negativnom smislu,cak mislim da ce otici i korak daljeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Koliko glup potez....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mojne si smesan Nesko, ko ce da uzme to 4. mesto? Everton sa Lukakuom, Sparsi sa Poketinom (gde mu je najvece pojacanje Dier) ili smesni Junajted?
Mozda ne mozete da uzmete titulu, ali je plasman u 4 ekipe (nebitno na kom mestu) zacementiran, da se sada zavrsi prelazni rok. Obzirom da Everton, Sparsi i Junajted nece uraditi nista bitno do kraja, budi bez brige.sigpic
Comment
Comment