Fora je sto je Luis toliko nepredvidiv lik da sutra moze da odluci da ode nazad u Nacional iz Urugvaja. Luda glava, o njemu bas ne treba nagadjati sta i kako, sacekas krajnji rezultat i to je to. Ja samo znam da ako ode nije nezamenljiv, tu je samo pitanje da li ce FSG dati Brendanu da dovede ono sto zeli za zamenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
I jos nesto, Barrett je tada ako se dobro secam pricao i dve vrste klauzule, ali to nije bilo vezano za kvalifikaciju u LS, vec za PL klubove (gde je veca navodno) i non-PL klubove. Koliko je to tacno ne znam.
Logicki gledano, ja mislim da Barca nema love da kesira transfer Kanibala, dok za Real drugacija situacija, imaju Benzemu koji igra poprilicno sjajno, a po navodima mu se sprema novi ugovor posle SP. Znam da je Suarez markentiski veci potencijal, lova od sponzora, dresovi i ta prica, ali Real se dobro pomucio da sredi transfer Balea, i prodao dosta igraca da bi finansirao taj transfer. Sad je pitanje da li oni mogu drugu godinu zaredom da finansiraju takav transfer.
Treca opcija u vidu kluba, po meni ne postoji.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Gvardiola?! tj Nemci.
Plus PSZ, samo nema Boga da bi on pristao da igra za PSZOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ono najgore.. Moze im se...
Ne bi me cudilo da proda dvojicu i da dovede njega. A PSG to je sklop ozbiljnih budala, i ako im se digne..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ne treba PSG-u, mislim da su oni van te price, a Bayern pored sve moci, ne moze da finansira ovoliki transfer, tj verovatno mogu, ali oni tako ne posluju, plus im ne treba. Samo je jedina realna opcija Real, i ja u toj prici nikoga ne vidim. Eventualno Barca da ponudi lovu i neke igrace, i to je to.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Peter Phillips @PeterPhillips_ 2m
Sorry to be the bearer of bad news but I've been told today Luis Suarez is not returning to LFC ... I do hope he is wrong though #lfcsigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe znam, opet je najrealnije da ode u Arsenal.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment