Suarez u Celziju za 40.miliona tako tvrdi spanski list AS.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Šta je ovo, tema aktivna k`o vulkani u Bosni.
Kako će nas Shakhtar na kraju opeljušiti za Mkhitaryana ako kojim slučajem ovaj dođe na Anfield. Ispod 30 milki to neće ići, tako da se treba okrenuti alternativama - što je puno, puno je. Za taj novac se može dobrano `pokriti` par pozicija gdje su neophodne prinove. Zadnji vezni je potreban, Lucas nakon povrede nije ni približan onom igraču prije iste, velški Xavi igra toplo-hladno, s tim što preovladava ovo hladno nažalost. Kako bi nam stari as Alonso sjeo. Imali bi ponovo taj bedem Alonso-Gerrard, samo strahopoštovanje prema njima donosi jedan veliki plus. Ne znam ganja li se i dalje neki štoper, Toure očigledno dobro radi, uklopio se savršeno u ekipu i ima više nego dobar odnos sa cijelom ekipom tako da mislim da će ga možda Rodgers staviti u početni sastav. Ilorijev transfer očigledno zapeo u novcu, odnosno jednom milionu.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
''Sunday People'' say Liverpool are hoping to land Aly Cissokho on the cheap. The defender¿s Spanish club Valencia are having financial problems so Reds boss Brendan Rodgers is looking at a bid of around £4million
Comment
-
http://www.football-italia.net/36180...A377m-jorginho
Хоп-хопа, почео Ливерпул да се појачава и са некадашњим Серија Б играчима, извалили људи да политика са пегавима нема ваљде.
Бтв. сасвим солидан играч Жоржињо, али када бих поредио са најбољим на тој позицији из прошле сезоне у Серији Б, Сапонаром, морао бих да кажем да ипак заостаје.
Comment
-
Па шта знам, гледао сам га пар пута ове сезоне, против Милана у Купу је нпр. имао пар потеза за публику. Иначе, рекох да ми је Сапонара бољи, а и исти није добио поверење Маниге за У21 репку, па оно...доста младих Италијана бих довео пре њега на тој позицији, пре свих нпр. Сапонару и Бертолаћија.
Ок техничар, леп играч за око, дрбилер, 10-ка, али да ли је исти калибар за Ливерпул, плус то би био нагли прелаз из једне Серије Б у ПЛ....а и волео бих прво да га видим у Серији А, са Вероном, дерби града Ромеа и Јулије, кува као у казану, да видимо конкретно од чега је, рано је можда за овако велики корак.
Comment
-
http://www.caughtoffside.com/2013/07...r-xabi-alonso/
Ne znam za vas, ali ja mislim da bi nam Xabi dobro dosao. Sto se tice tog Jorginha, ne znam sto su od jednom zapeli za prosecne igrace iz drugih liga.
Comment
-
Ма нема шансе, шта ће Челзију он, имају они леп избор на тој позицији, ако си навијач Челзија мирно спавај.
Само наравно не искључујем да мали може да експлодира, никад се не зна, погледај само Коутиња нпр. у Интеру углавном хладно, мада му људи и нису давали нешто простора, и човек пређе у Ливерпул и направи бум, играчиште, мелем за очи гледање истог.
Originally posted by Scouser View Posthttp://www.caughtoffside.com/2013/07...r-xabi-alonso/
Ne znam za vas, ali ja mislim da bi nam Xabi dobro dosao. Sto se tice tog Jorginha, ne znam sto su od jednom zapeli za prosecne igrace iz drugih liga.
Што се тиче Жоржиња и запињања, не бих да опет покренем причу о талентованости нације, али кад видиш Хендерсона и оног ћелавог израста...не знам зашто би се бунио за овог, ако ништа бар је ранг са истима, атрактивнији за гледање сигурно, плус доводите га са смешне паре и није да не може бити фактор Х неки, бем ли га, имате ок тренера преферира лепршав фудбал, што да не.Last edited by Brajkula; 07-07-13, 23:18.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМа нема шансе, шта ће Челзију он, имају они леп избор на тој позицији, ако си навијач Челзија мирно спавај.
Само наравно не искључујем да мали може да експлодира, никад се не зна, погледај само Коутиња нпр. у Интеру углавном хладно, мада му људи и нису давали нешто простора, и човек пређе у Ливерпул и направи бум, играчиште, мелем за очи гледање истог.
Баш сам хтео да споменем Кутиња. Сад кад дође у ПЛ па покида..хехе
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Да сам навијач Ливерпула не бих се баш заносио са Ћабијем, некако ми је тај трансфер из категорије научне фантастике, типа повратак Сеска у Арсенал или тако нешто.
Што се тиче Жоржиња и запињања, не бих да опет покренем причу о талентованости нације, али кад видиш Хендерсона и оног ћелавог израста...не знам зашто би се бунио за овог, ако ништа бар је ранг са истима, атрактивнији за гледање сигурно, плус доводите га са смешне паре и није да не може бити фактор Х неки, бем ли га, имате ок тренера преферира лепршав фудбал, што да не.
A sto se tice Xabia, jeste nerealno, ali s obzirom da je on u poslednjoj godini ugovora, i jos se ne zna da li ce produziti, sve je moguce, a zna se destinacija ako ode iz Reala. Plus prica se da Real ide po Asiera za njegovu zamenu, tako da ono...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPitao sam neke jace strucnjake za ovog malog, kazu ok igracic, ali za sada, nista posebno, ima nekakav potencijal. Plus Serija B je toliko "siromasna" liga da je to smesno. Ne bih smeo da poredim njega i Hendersona, a kamoli da ovaj bude ispred njega. 10m cena koja je puno za njega sto se mene tice, igrac iz Serije B. Mnogo to. Vidim da je neki all round igrac, igrao i zadnjeg i obicnog vezistu, kao i 10-ku, mada tamo u Seriji B moze sigurno lakse da ispolji igru na tim pozicijama. Da ga uzmemo za manju lovu, moze, sve preko 5-6m puno.
A sto se tice Xabia, jeste nerealno, ali s obzirom da je on u poslednjoj godini ugovora, i jos se ne zna da li ce produziti, sve je moguce, a zna se destinacija ako ode iz Reala. Plus prica se da Real ide po Asiera za njegovu zamenu, tako da ono...
Много танак Хендерсон играч, нешто слично као кад бих ја рекао да је Ђакерини сјајан, а то су те цене Ђакерини 8.6 толико му нуди Саутемптон, овај 7.7м. И одговорно могу да тврдим да овај Жоржињо више зна фудбала од Хендерсона колико год то смешно звучило, техника једног и другог не смеју у исту раван никад.
И то потцењивање Серије Б, то не бих толико коментарисао....ниси бацио око окано ни на један меч ниси компетентан да говориш.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЗвао си Мандорлинија лично
Много танак Хендерсон играч, нешто слично као кад бих ја рекао да је Ђакерини сјајан, а то су те цене Ђакерини 8.6 толико му нуди Саутемптон, овај 7.7м. И одговорно могу да тврдим да овај Жоржињо више зна фудбала од Хендерсона колико год то смешно звучило, техника једног и другог не смеју у исту раван никад.
И то потцењивање Серије Б, то не бих толико коментарисао....ниси бацио око окано ни на један меч ниси компетентан да говориш.
Voleo bih ja da dovedemo momka, ali ne za 10m, msm to je komedija cena, slozices se...
A ovo za Seriju B, pa ako je ovakva Serija A, onda mogu misliti kakav je nizi rang...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment