Moze li video te velemajstorije Reine?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostMoze li video te velemajstorije Reine?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Svaka cast za mec, ima nade za vas, odigrali ste cjeli mec hrabro i vratilo se golovima, ali ne mozete vi istrpiti Rejenu, pa Skrtela protiv Celzija, stalno se neki nadjesigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Bas tuga, mnogo smo napredovali u poslednje vreme. Nema dubine u timu i ima rupa ali generalno je to mnogo bolje u odnosu na prosle 2 sezone i pocetak ove. Samo da ne padnu sad, mada osim Reine niko i nije napravio vecu gresku sto sam licno ocekivao da ce biti posle prokockanih 0-2 protiv Arsenala. Naredne 3 moraju da se dobiju, pa onda dolazi Totenhem.sigpic
Comment
-
Danas su po meni Lukas i Dauning bile slabe karike. Ovaj prvi ne toliko defanzivno koliko ofanzivno a ovaj drugi iako se jako trudio, videlo se da mu je stalo, jednostavno nema taj kvalitet, pogotovo ako igra desno krilo.
Ako na leto resite te 2 pozicije sa jos nekim tweakovima i ako budete motivisani da igrate svaki mec kao ovaj danas mozete lagano da konkurisete za top4 minimum.sigpic
Comment
-
Mislim da se na snimku vidi kako mu Skrtel pokazuje da ne izlece nego da ostane na golu, ali ne magarac je odlucio da uradi onako kako on misli da treba i pravi sranje po ko zna koji put. Ne mogu vise da nabrojim ni da se setim koliko je kikseva imao od kako je dosao u Liverpool i koliko nas je bodova direktno on kostao. Sto je mnogo mnogo je, lepo se zahvaliti coveku u junu i dovesti nekog normalnog golmana.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostDanas su po meni Lukas i Dauning bile slabe karike. Ovaj prvi ne toliko defanzivno koliko ofanzivno a ovaj drugi iako se jako trudio, videlo se da mu je stalo, jednostavno nema taj kvalitet, pogotovo ako igra desno krilo.
Ako na leto resite te 2 pozicije sa jos nekim tweakovima i ako budete motivisani da igrate svaki mec kao ovaj danas mozete lagano da konkurisete za top4 minimum.
Stjuart je dobar lik i gine ali nije za jace utakmice. Brendanu svaka cast sto je uspeo od njega da izvuce dosta toga protiv slabijih u poslednje vreme.sigpic
Comment
Comment