Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by apacrow View PostCelzijeva filijala.
Ostavio bih ga Akane, kakva god da je budala, trebaju nam klasni igraci, nece uvek igra tima ici kako je planirano, pa mora neko da resava...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Dominic Campbell @dom_campbell 23m
Liverpool are rumoured to be considering a move for Roberto Firmino.
Inace Rossiter sutra mozda klupa...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nisam ni ja nesto za njega, ne znam sto takav feeling imam. Ne deluje mi da je igrac kakav nam treba. Treba nama tu proverena klasa, ali takvih je malo. Willian bio poslednja nada, ima da kukam za njim dok sam ziv...Last edited by Freshman; 27-08-13, 01:11.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Rekao sam dobar.
Doduse, takav igrac od Carlos-a Eduarda nije bio u Hoffenheim-u, po tome mislim na "genije". Firmino moze lagano da igra sve, tako da nemas brige Neskaro. Levo, desno, spica ili poluspica, njemu svejedno. U Hoffenheim-u on i Volland dosta menjaju mesta. Inace i Volland jako zanimljiv igrac, uzmete i njega u paketu, pa Hoffenheim ispadne iz lige.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostRekao sam dobar.
Doduse, takav igrac od Carlos-a Eduarda nije bio u Hoffenheim-u, po tome mislim na "genije". Firmino moze lagano da igra sve, tako da nemas brige Neskaro. Levo, desno, spica ili poluspica, njemu svejedno. U Hoffenheim-u on i Volland dosta menjaju mesta. Inace i Volland jako zanimljiv igrac, uzmete i njega u paketu, pa Hoffenheim ispadne iz lige.sigpic
Comment
-
Meh, ne bih rekao da su bas toliko slicni. Firmino bas voli loptu, odlican tehnicar pa voli da glumi Ronaldinha, nije on pass first igrac kao Coutinho.
On je bas za krilo ili eto laznu devetku, sto je igrao za vikend. Dobar igrac, pod pravim trenerom moze biti zver. Barem moje misljenje, posto sam ga gledao par puta, pa mi se svideo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMeh, ne bih rekao da su bas toliko slicni. Firmino bas voli loptu, odlican tehnicar pa voli da glumi Ronaldinha, nije on pass first igrac kao Coutinho.
On je bas za krilo ili eto laznu devetku, sto je igrao za vikend. Dobar igrac, pod pravim trenerom moze biti zver. Barem moje misljenje, posto sam ga gledao par puta, pa mi se svideo.
Jednostavno nam ne treba takav igrac. Treba nam izuzetno brz igrac, koji igra jednostavno, koji je cale bez lopte, pouzdan realizator i koji daje sve za tim. Aspas je taj tip ali treba jos bolji.sigpic
Comment
Comment