Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostAli fali jos jedan bitan faktor.. Pobjednicki mentalitet..sigpic
Comment
-
[QUOTE=maliajnstajn;1061872]Jel problem sa mnom pa da ja ocito vidim da ovdje neki vade iz konteksta i parafraziraju da izgleda da sam ja tako rekao, cisto da bi me provocirali, a onda kad mi dignu pritisak, ja malo zesce dam par arugmenata, baziranih na psihi ovoga koji mi je digao pritisak, pa imam problema sa administracijom?
Ovo gore nisam rekao ja, ja sam samo rekao sta je potrebno za tim pun levata da osvoji Ligu.
Ti meni dizes pritisak sa svojim Arsenalom vec dva dana... rekao si svoje misljenje i svi ga vec dobro znamo a to je da je Arsenal bolji tim od Liverpula uspjesniji i veci... ali stvarno ne znam dokle mislis to dokazivati na ovoj temi i sta ocekujes vise od navijaca Liverpula, da se sloze sa tobom?
Comment
-
Nemojte tako,prvi su favoriti za titulu ove sezone.
Napada Rooney-Higuain-Suarez i jos kad vrate FabregasaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostA veliki Olivije? Cenis da leti iz prve?
Desno Walcott,lijevo Suarez,Giroud u napadu i Rooney iza njega.Fabregas i Higuain cekaju priliku sa klupe.
Jos kad stigne najveci ugovor u PL,pitanje je koga ce jos Wenger dovesti posto ce biti tu neogranicen budzet.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostNema sanse,imao je sindrom prve sezone,ova sezona je njegova.
Desno Walcott,lijevo Suarez,Giroud u napadu i Rooney iza njega.Fabregas i Higuain cekaju priliku sa klupe.
Jos kad stigne najveci ugovor u PL,pitanje je koga ce jos Wenger dovesti posto ce biti tu neogranicen budzet.
Comment
-
Nikada nisam shvatio kako neko ko je slabiji moze da se sprda na racun onoga jacega.. Vazda sam mislio da su u pitanju kompleksi i ljubomora...
Samo se vi sprdajte, na racun Arsenala.. Vas ce da izvuku Downinzi, Aspasi i ostali igraci svjetske klase, sa Brendanovim BOGOVSKIM sistemom fudbalasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNikada nisam shvatio kako neko ko je slabiji moze da se sprda na racun onoga jacega.. Vazda sam mislio da su u pitanju kompleksi i ljubomora...
Samo se vi sprdajte, na racun Arsenala.. Vas ce da izvuku Downinzi, Aspasi i ostali igraci svjetske klase, sa Brendanovim BOGOVSKIM sistemom fudbalasigpic
Comment
Comment