Ma BR ostaje, to je 100%, covek verovatno dobija i nov ugovor, kakav Ancelloti... Le Parisien je su bas krs novine, iz Francuske veruj samo L'Equipe-u i nikom drugom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Daj boze da nije istina videcemo. Inace on ako dodje, docice samo kao zamena za Carru, tj back up, i dalje se ocekuje mladji i jaci stoper. Ali nadam se iskreno da nije 12m. Mole prijavio da cemo Eriksena i Alderweirelda dovesti za manje od 25m, s obzirom da ce Assaidi biti ukljucen u deal, realno gledano, to bi bio sjajan deal ako se obistini.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Billy Liddell @Liddellpool 2m
#LFC
line up summer move for Manchester City defender Micah Richards according to The Mirrorsigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostTrazice zilion. Dalje.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Zato sto im se moze i zato sto je engleski igrac. Jedino ako ima kratak ugovor ili da se uplase od ovih finansijski fer plej pravila, pa da im treba upliv novca. Sve preko 7 miliona za Majku je za mene mnogo, a ne berujem da cemo se izvuci bez osmocifrene kompenzacije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ugovor mu do 2015... Ne znam koliko bi kostao, ali znam da on tamo nema nikakvu funkciju, prodace ga za male pare. Jeste Englez, ali onaj od boljih i talentovanijih, mislim da bi se uklopio u LFC bas fino, samo da ga povrede zaobidju. Bolje za njega otprilike 10m dati nego za Ashleya 12m...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma ja bih jako voleo igracki, ali poceo sam da dobijam ospice kada se klub pomene u istom tekstu sa nekim Englezom, koliko ih preplacujemo vec godinama je perverzno. Kupuj bre iz Holandije, Portugalije, prepuno talenta, maniti se Engleza sem u izuzetnim slucajevima.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Wisdom i Sama danas starteri?
Volio bih vidjeti Sama-u na djelu danas zivotinja je pravaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment