Znaci mocice kada padne mrak svasta nesto da unese i da se boostuje taman pred pocetak tekme
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Adam The Llama View PostBice prepuno opet, jel se rezervise ili ko kako dodje?
Comment
-
3 years ago today, Liverpool lost 6-1 to Stoke in Steven Gerrard's final game for the club.
Our top scorer then: Gerrard (13)
Manager: Brendan Rodgers
Finished: 6th.
Our top scorer now: Salah (44)
Manager: Jürgen Klopp
Finished: 4th and CL Final.
Progress.
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostDa li se zna šta je bilo to sa Buvačem?
Izgleda da su se Klop i on pokačili i Buvač napustio klub.
Videcemo sta ce biti po zavrsetku sezone, svadje izmedju njega i Klopa je definitivno bilo, ali to je bilo normalno u njihovom odnosu.
Comment
-
Originally posted by limun View PostNegde u oktobru/novembru kad smo vezali seriju par losih rezultata.
Secam se da je Pobeda bio za Rodzersa, a nema ga u poslednje vreme da pohvali Klopa.
Ja sam bio za Rodgersa dok je bio tu, ali tada Klopp nije ni bio u prici. Pa sam kontao bolje Rodgers nego neki Pardewi/Allardyci i ostala goveda...
Klopp je podigao ovaj klub na visi nivo, ovo sto igramo ove tri sezone je fantazija u odnosu na ono sto smo igrali 5godina pre njegovog dolaska. Ja bih voleo da moze da ostane jos 20godina, ali nema od toga nsita.
Pa se nadam da ce Xabi i Stivi brzo nauciti posao, pa da oni preuzmu kad ode Jurgen.
Comment
-
Da, ove sezone. A i ne samo ovde, generalno je bilo navijaca koji nisu bili zadovoljni Klopovim radom pre svega zbog preteranog presinga i tanke odbrane, kao i zbog cestih kikseva protiv manjih klubova. A sve vreme se ipak jasno video napredak i sistem rada koji je davao bolje i bolje rezultate.
Ja sam zadovoljan jer se pored dobrih rezultata uvek bistro vidi gde nam skripi, pa znamo gde drzati fokus.
Imali smo problem sa bekovima i fenomenalno je resen, stoper se savrseno uklopio, golman je takodje sve bolji, prestali smo sa preteranim trosenjem energije, ucimo da cuvamo rezultat i igramo strpljivo, manje panicimo u odbrani, sa prosecnim igracima u sredini dobro stvaramo prostor i kreiramo puno sansi. Sta ce tek biti sa Keitom i nadam se Fekirom.
Comment
-
Ja bih samo ubacio da je progres Liverpula počeo pod Rodžersom. On je uradio odličan posao za klub, a o tome danas niko ne priča.
Fali nam jedan štoper uz Van Dajka, svakako vezni red treba ojačati, i zaboga jedan napadač. Što se tiče golmana ne znam šta da mislim. Karius je branio sasvim solidno ali ne uliva poverenje. A opet, ako pogledamo De Heu, kako je on počeo u Junajtedu, a kakav je sada...
Comment
-
-
Što se tiče Rodzersa, bio, ne ponovio se.
Da ne grešim dušu, igrali smo možda i najbolji fudbal ikad pod njim, ali kad se sve sabere koliko je bio u klubu, više je bilo prosečnosti nego lepote. Nije imao cojones, a ni petlje da napravi revoluciju u našem klubu. Knjiški moljac koji je upao u klub preko svojih mogućnosti.
Svako poređenje Kloppa i Rodzersa je smešno. Ja izginuo zimus objašnjavajući se sa fixnim da ne mogu da se porede njih dvojica. Hvala mu svakako, ali što dalje od nas.
Fekir se svuda pominje, a DM i golman nikako. To mi se ne sviđa. Svakako je super što će Fekir doći, ali moramo više da se angažujemo i za druge pozicije.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment