Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Kakav tim očekujete? Ja mislim da će Origi zardžati mesto u prvih 11 i da će Staridz opet sa klupe da uđe. Lallana upada u prvih 11. Najveće pitanje da li je Cou spreman. Ne bih voleo da vidim Lallanu tamo levo u napadu, potreban nam je na sredini...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ma vreme je za Staridza.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne verujem...nešto sam juče čitao šta je Klopp izjavio i rekao je da je Staridz veoma bitan, bla bla, ali da za sad nije 100% spreman, i da je ipak najbolje da ulazi sa klupe. Mislim da će ovu tekmu presedeti na klupi, ali za WH ili za poslednju sasvim moguće da će biti u prvih 11.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ja sam ubedjen da Arsenal pobedjuje sledece tri, kad je frka za top4 naprave niz pobeda na kraju sezone.Ko ce biti cetvrti, odlucice mec u Londonu.Ne mogu da verujem kako Liverpul puca sebi u nogu sa kiksevima kod kuce.Do pre par nedelja sam mislio da su sigurno u top4, od gotovog napravili veresiju.
Comment
-
Jedva čekam da se sezona završi. Iscrpela me skroz. Ubila u meni čar gledanja Liverpulovih utakmica. Svaku tekmu gledam na nekoj ivici nervnog oboljenja. Još ova dva kola i ne verujem da bi izdržao i jedno više. Pre sam jedva čekao vikend da gledam, sad brojim dane onako nervozno, kao pred ispit.
Dobro je Ricma rekao, pucamo sebi u noge. Nemamo pobedu kući u prethodna 3 kola (2 boda od mogućih 9). Poslednja pobeda bila protiv Evertona na početku aprila. Mentalno nedovoljno spremljena ekipa. Ima dosta napretka, ali nije još to na pravom nivou. Ne pamtim kad smo dobro odigrali. Sviđaju mi se ove ružne pobede, preko potrebne su, ali stvarno bi mogli malo i fudbala da igramo. Ok, imali smo povrede i sve, ali daj bar nešto da igramo u pm...
Jedva čekam pauzu od koliko...mesec ipo, dva?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment