Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Nije valjda @Freshko izgubio spamersku poziciju broj 1?
Swansea će da padne, rutinski jedan razlike, ali će da padnu. Biće teško samo zato što je u pitanju ogavni ponedjeljak, inače 2-3 razlike.
Budite mi pozdravljeni Redsi. Gledamo LP-a i naredne sezone.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport...owhere-8844928
Sasvim dobar clanak koji opisuje situaciju oko Sterlinga.
Nece biti opasno po nas da ga izgubimo na leto, jer ta opcija ne postoji, ali Raheem se vec sad mora zapitati, sta zeli, lova koju njegov agent trazi je suluda. Veliki upitnik ce biti njegove igre dokle god ta saga oko produzenja ugovora postoji.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Glavni konkurenti su ostvarili sigurne pobede, uz više nego solidne partije.
MUN je zabeležio važnu pobedu, i već u miru može da priprema gostovanje kod nas...., kako je samo važna sutrašnja utakmica, ali sve su prilike da nas do kraja čeka još 9 isto tako važnih.
Bit će pravi podvig na kraju naći se u top4, ali ako sam u to verovao i u Decembru, kada smo imali katastrofalnu i igru i rezultate, pa i -10 iza Junajteda zašto bi onda sada bio nevernik
Jasno mi je da nismo mi favoriti u ovoj borbi, ali je velika stvar da više ne moramo po svaku cenu gledati u tuđe dvorište i čekati neke neplanirane kikseve rivala (heh, naravno da su ona uvek dobrodošla),dosta toga sada zavisi i od nas, pa da vidimo kako će ove godine da ispadne čuveni Brendanov finiš sezone.Last edited by somborac; 15-03-15, 20:41.¡Si Señor!
Comment
-
Viktor Fagerström @ViktorFagerLFC · 1h 1 hour ago
Balotelli has been ruled out the clash with Swansea City at the Liberty Stadium tonight due to illness. (Echo) #LFCsigpic
Comment
-
13ti mec bez poraza.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment