Originally posted by Joe Cole 10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ja sam ubedjen 200% da se Sturridge umesao samo zato sto je olako Hendo dozvolio Mariu da mu onako uzme loptu, a ne da bi on sutirao.
Steven Gerrard on Balotelli penalty. "Mario's shown Jordan a bit of disrespect there."sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostNe moze ti neko srozati nesto sto nikad nisi ni imao.
Vidjet cemo sta ce Brendo uraditi jer se ovde Balotelli popisao na Hendersona.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Henderson je obicni klinac da ne kazem nesto gore. Glumi momak nesto, nema autoritet i nikad ga nece ni imati jednostavno nije rodjen za lidera i kaptena. Sto se Staridza tice svi znamo da je sebican dosta puta je to dokazao i siguran sam da je on mislio da izvede penal.
Comment
-
Originally posted by SOMI View PostHenderson je obicni klinac da ne kazem nesto gore. Glumi momak nesto, nema autoritet i nikad ga nece ni imati jednostavno nije rodjen za lidera i kaptena. Sto se Staridza tice svi znamo da je sebican dosta puta je to dokazao i siguran sam da je on mislio da izvede penal.
Sturridge jeste sebican, ali do sada nijedan eksces nije pravio po pitanju ovakvih stvari i uvek znao gde mu je mesto. On da je hteo da izvede penal, on bi odmah prisao lopti, a ne nakon sto je Balo uradio to sto je uradio, i jasno se videlo da je govorio Mariu da Henderson treba da izvede penal.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pozitivno u svemu ovome me je sto je Rodzers sad valjda video da Henderson ne moze naslediti Stivija...
Nismo primili gol kuci sto je najvaznije. Bice pakleno gostovanje, ali mislim da ako uvalimo jedan tamo, 'ne mogu' nam oni dati 3 komada. Jos da Lallana nije omasio onaj prazan gol...al dobro...
Minjole standardno dobar. Odlicno je skinuo onu jednu Dembi...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostJeste, ne valjaju Hendo i Staridz a valja Baloteli.
Comment
-
Henderson nista ne glumi, covek je jedan od najboljih momaka u ekipi i mozda i najveci profesionalac u citavoj ligi. Stivenu se smanjuje minutaza a Luis je otisao tako da ce on i Cou da podele prekide. Kada Cou kao danas ne moze da igra 90 min i ima laksu povredu clanka, logicno je da Hendo skoro sve uzme. Lalana isto ima solidan prekid ali sporo izlazi iz povrede i nije u formi, treba da se preseli na klupu.
Jedini koji glumi ludilo je Mario Balogol. Najodvratniji lik u univerzumu.sigpic
Comment
-
Glumi igracinu. I ti njegovi prekidi sto on izvodi i nisu bas nesto uspjesni kao i Staridzevi. Ne znam koji on tek kurac trazi kod prekida mislim na slobodnjake. Sto se mene tice Baloteli je bolji izvodjac slobodnjaka od Hendersona i Kutinja, kad je on u igri on treba da ih izvodi. Ok najodvratniji je lik, kancer budala i sta sve ne ali zar momak nema pravo na drugu sansu i na promjenu?!Last edited by SOMI; 20-02-15, 00:58.
Comment
Comment