Nije to istina ja mislim, to je Duncan Castles koji nije pouzdan izvor. Taj komitet je teska glupost ali ne verujem da rade bas ovakve stvari. Ako je istina, onda nam trenerska komisija koju bi cinili Gvardiola, Mou, Cholo i Klopara ne moze pomoci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Liverpool will undergo a complete review of their player recruitment strategy after struggling to implement a host of new signings this season.
Nisam jos video jake i ozbiljne izvore, koji pricaju za Ochou. Ali s obzirom da nam pod hitno treba neka konkurencija tu, docice neki sigurno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Minjole je za Ocou licno Tibo Kurtoa.
Moley je spomenuo da zelimo Ceha i Lakazeta. Prvi ne verujem da ce doci, drugi je sasvim realan. Prodas jednu od 2 italijanske kante, dodas par miliona i nas je. Uklapa se i u FSG model i u Brendanov tip napadaca. Valjda ce se tu sloziti.sigpic
Comment
-
Kad bi taj dvojac dosao, preokret u sezoni je mozda cak i moguc, i to sa povratkom Sturridgea, ali nema od toga nista.
I dalje verujem da ce doci golman za sicu, mozda neko za dzabaka, i to je to do kraja sezone.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma zajebavam se ja, valjda si skapirao smajli.
Niti ce on u Bayern, ili bilo gde, a tesko da i mi love za Shaqirija imamo, iako skoro pa nece ni biti konkurencije za njega. Mada, ko zna sta nas ceka u januaru.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment