Dal je patka za Viktora?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sumnjam da je patka, sada kada je i Balague javio, a pre toga ok pouzdani Sport. Sigurno tu ima nesto, i nekako verujem da ce Simon dobiti dobru konkurenciju.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Recite mi da je samo glasina i da nije krenuo opet po starom??
http://www.huffingtonpost.co.uk/2014...n_5772008.html
Comment
-
Originally posted by Deni View PostRecite mi da je samo glasina i da nije krenuo opet po starom??
http://www.huffingtonpost.co.uk/2014...n_5772008.htmlLast edited by Brian McShtull; 05-09-14, 17:26.
Comment
-
Originally posted by Deni View PostRecite mi da je samo glasina i da nije krenuo opet po starom??
http://www.huffingtonpost.co.uk/2014...n_5772008.html
Inace kad se vec pominje prijateljska, Lallana je dao jedini gol na mecu, Borini asistencija.
sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View Post
Inace kad se vec pominje prijateljska, Lallana je dao jedini gol na mecu, Borini asistencija.
Comment
-
Ja sam veliki fan Lallane, ali ne treba preterivati i nazivati ga igracem svetske klase, yet. On tek treba da se dokaze na novoj sceni, a ja verujem da ce njemu ovaj ofanzvni stil i inace filozofija fudbala koju Brendan forsira, jako prijati.
Sturridge je doziveo malu povredu bedrenog misica na treningu Engleske. Odmah je otisao u bolnicu da se vidi koliko je ozbiljno na skeneru, a nadam se da nije puno.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostNe znam sto se ti toliko brines za Balotelija?I da je udario igraca nije to nista novo,ne moze covek preko noci da se promeni,to je dug proces ali vidim da ti jedva cekas da Baloteli uradi i najmanji prekrsaj da se poradujes i das malo vise sansi tvom klubu da udje u top4 ali bolje se spremite za jaki Qpr to je vas fah.....
Ako jeste uradio izvinio bih se svima zato što sam mislio da može da se konačno kontroliše.
Comment
-
Originally posted by Deni View PostDa si malo citao ranije postove video bi da sam ja Balotelija branio na sav glas dok su ga svi ostali pljuvali.
Ako jeste uradio izvinio bih se svima zato što sam mislio da može da se konačno kontroliše.Last edited by Brian McShtull; 05-09-14, 19:14.
Comment
-
Au ljudi,isqlirajte...pa zar zbog Balotelija...
Baloteli je jedan tezak id*ot.Taj se nikada nece promeniti.To je neko moje misljenje.Mene samo zanima,moze li i sa tom njegovom bolesnom,umisljenom glavom da pomogne LFC-u,nista vise.... i iskreno se nadam da ce moci,prvom tekmom sam zadovoljan...
Bolest u glavi se ne leci,ona moze samo da se kontrolise.Ako na to dodas i potrebu da budes u centru desavanja, dobijes Ballotelija.
Tako da,nek zapali 3 kuce sto se mene tice,dok ne remeti ekipu,i dok daje sav svoj doprinos Liverpulu...Last edited by z0La; 05-09-14, 20:49.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Zato sto je bolje da Origi provede godinu dana na pozajmici u timu gde ce dobiti svoje minute i napredovati vise, nego da bude na klupi LFC, i time da koci dalji napredak. Materijal za prvu postavu svakako jos nije.
Nema potrebe da se porede on i Manquillo u tom smislu, jer smo na poziciji bekova izuzetno deficitarni. Uostalom, ko Spancu garantuje da ce i biti u prvoj postavi kada se Glen i Flano vrate ?sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment