Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostRealno smo ga najebali
Crvena braco pustite nas sledece nedelje kad vas molim
Za mene je ovo veceras najbolja utakmica sezone,izvanredno prvo poluvrijeme i u drugom odigrali kako velike ekipe igraju,lagano priveli utakmicu kraju,a da protivnik ozbiljnu sansu nije imao.
Veceras sve za 10,igraci,Kenny,navijaci.
Sljedece sezona bi mogla biti strasna.
YNWALast edited by Joe Cole 10; 11-04-11, 23:03.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Steta sto nije upala jos koja iza Harta i steta sto Selvi nije usao posle 3 meseca ali fenomenalna igra i velika pobeda.Da nije bilo Kirgijakosa,sad bi bili vrlo blizu 4.mesta a ovako nista,jurimo 5. ako mozemo.BRAVO MOMCI I SAMO TAKO NASTAVITE!!! YNWAsigpic
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View PostAla igra ova Liverlona
Steta sto mozemo da sanjamo samo LE,jer ne mozemo stici Totenhem.
Nasa realnost je 6o mesto,a tu nema evropesigpic
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View PostI mi cemo negde kiksnnuti sigurno,a i imamo utakmicu vise,sto je potencijalnih -8sigpic
Comment
-
Ne znam,ja nemam neku zelju za tom Europa ligom iduce sezone,bolje da se skoncetrisemo na prvenstvo i probamo ga osvojiti.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment