Ja ne video u svom životu precenjenijeg igrača od Bogdana. Volim ga kao lika, ali od finalne serije protiv Zvezde ništa napredovao nije značajno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nervira me ovo insistiranje na trojkamaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJa ne video u svom životu precenjenijeg igrača od Bogdana. Volim ga kao lika, ali od finalne serije protiv Zvezde ništa napredovao nije značajno.
Comment
-
-
Originally posted by torpedo View PostMožda malo više da igraju drop shotŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa fauuuuul...aloooooo
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ajmo sada,kako kaže Olja difens ...difens
EDIT: E, takoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment