Upravo, Slovenci rapsodija od igre, prava uživancija gledati ih
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Baš mi je žao što ne mogu gledati sad protiv Francuza, samo pratim rezultat, Slovenci imaju pored one dvije životinje Vidmara koji je odličan u pik igri i odlično ju brani, imaju Prepelića koji nije klasičan snajper, možei da spusti loptu i kreira, ali ako dobije loptu u ritmu piši tri poena ni ne treba čekati da uđe. Blažić i Murić su tu sekundarne defanzivne opcije koje mogu ući i promjeniti tempo odbrane, u napadu se odigra eventualno po potrebi akcija za njih i to je to, igrači koji imaju svoju ulogu i ispuinjavaju ju. Rendolf na četiri je nekad raspad a nekad zvoni kako igra, uglavnom igrač koji će pretegnuti u nečiju korist. Sviđa mi se kako je Kokoškov našao ulogu Čančaru.
Edit: poenta posta- biće strašno nezgodna ekipa svima u eliminacionoj faziLast edited by Bastia33; 06-09-17, 13:52.
Comment
-
Dobri su Slovenci ali ovo sto Francuzi igraju je cist kriminal, podsecaju na sopstvenog igraca s brojem 33, Tupana. Ne zna se da li gluplje igraju u napadu ili u odbrani.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
ja otisao na drugi dan takmicenja u meridijan posle XXX godina i odigrao na Sloveniju na jednom a Letoniju na drugom tiketu da ce igrati u finalu. Kvota na prve je bila 10 a na druge 14....odbise me, kazu nije izasla nova lista. Otiso odma sutradan negde oko 14h-15h kad ono i dalje nema liste. Kao da su znali.....inace sramota kakva neprofesionalnost.
edit: pardon, meridijan je sada mozzartLast edited by mmajstor; 06-09-17, 14:11.
Comment
-
-
Originally posted by mmajstor View Postja otisao na drugi dan takmicenja u meridijan posle XXX godina i odigrao na Sloveniju na jednom a Letoniju na drugom tiketu da ce igrati u finalu. Kvota na prve je bila 10 a na druge 14....odbise me, kazu nije izasla nova lista. Otiso odma sutradan negde oko 14h-15h kad ono i dalje nema liste. Kao da su znali.....inace sramota kakva neprofesionalnost.
edit: pardon, meridijan je sada mozzart
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostTrazi im slobodnu igru moraju da ti daju kvotu,recimo Slovenija ili Letonija u finalu...mada desavalo se da nekad samo kazu 1.01 kvota da bi ispunili ono sto reklamiraju(sve moze ,slobodna igra),a ustvari te odbili
Comment
Comment