Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Upravo, Slovenci rapsodija od igre, prava uživancija gledati ih
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Gagi Nikolić nam objašnjava da je Francuska velesila u sportu, između ostalog imaju i Rolan Garos i jedni su od najvećih stranih investitora

Comment

• Baš mi je žao što ne mogu gledati sad protiv Francuza, samo pratim rezultat, Slovenci imaju pored one dvije životinje Vidmara koji je odličan u pik igri i odlično ju brani, imaju Prepelića koji nije klasičan snajper, možei da spusti loptu i kreira, ali ako dobije loptu u ritmu piši tri poena ni ne treba čekati da uđe. Blažić i Murić su tu sekundarne defanzivne opcije koje mogu ući i promjeniti tempo odbrane, u napadu se odigra eventualno po potrebi akcija za njih i to je to, igrači koji imaju svoju ulogu i ispuinjavaju ju. Rendolf na četiri je nekad raspad a nekad zvoni kako igra, uglavnom igrač koji će pretegnuti u nečiju korist. Sviđa mi se kako je Kokoškov našao ulogu Čančaru.

Edit: poenta posta- biće strašno nezgodna ekipa svima u eliminacionoj fazi
        Last edited by Bastia33; 06-09-17, 13:52.

Comment

• Al' ih nagrdise majko mila...sjajnu kosarku igraju Slovenci..
          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Dobri su Slovenci ali ovo sto Francuzi igraju je cist kriminal, podsecaju na sopstvenog igraca s brojem 33, Tupana. Ne zna se da li gluplje igraju u napadu ili u odbrani.
            Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• ja otisao na drugi dan takmicenja u meridijan posle XXX godina i odigrao na Sloveniju na jednom a Letoniju na drugom tiketu da ce igrati u finalu. Kvota na prve je bila 10 a na druge 14....odbise me, kazu nije izasla nova lista. Otiso odma sutradan negde oko 14h-15h kad ono i dalje nema liste. Kao da su znali .....inace sramota kakva neprofesionalnost.

edit: pardon, meridijan je sada mozzart
              Last edited by mmajstor; 06-09-17, 14:11.

Comment

• Originally posted by taliesin View Post
                Dobri su Slovenci ali ovo sto Francuzi igraju je cist kriminal, podsecaju na sopstvenog igraca s brojem 33, Tupana. Ne zna se da li gluplje igraju u napadu ili u odbrani.
                Francucka haos,na turniru celom do 2 dobre ekipe
                sigpic

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                  ja otisao na drugi dan takmicenja u meridijan posle XXX godina i odigrao na Sloveniju na jednom a Letoniju na drugom tiketu da ce igrati u finalu. Kvota na prve je bila 10 a na druge 14....odbise me, kazu nije izasla nova lista. Otiso odma sutradan negde oko 14h-15h kad ono i dalje nema liste. Kao da su znali .....inace sramota kakva neprofesionalnost.

edit: pardon, meridijan je sada mozzart
                  Trazi im slobodnu igru moraju da ti daju kvotu,recimo Slovenija ili Letonija u finalu...mada desavalo se da nekad samo kazu 1.01 kvota da bi ispunili ono sto reklamiraju(sve moze ,slobodna igra),a ustvari te odbili

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                    Trazi im slobodnu igru moraju da ti daju kvotu,recimo Slovenija ili Letonija u finalu...mada desavalo se da nekad samo kazu 1.01 kvota da bi ispunili ono sto reklamiraju(sve moze ,slobodna igra),a ustvari te odbili
                    Neiskusan sam kladionicar...obrnuli bi me kako god.

Comment

• Comment

• Joj ovih za tri minute dali tri poena.
                        DALE 1992-2020
                        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Italijani za prvih 10min 27 poena i prednost od 17 razlike. Za narednih 7:30 dali su dve trojke i sad imaju plus 3.

Comment

• E moji Italijani...

I ovo sad sa Datomeom i priznatim košem

Comment

• Italijanske utakmice mislim da su bile ubedljivo najružnije za gledanje ali završiše kao treći i sad idu na Finsku, videćemo Fince van domaćeg terena. Ne može se reći da je Finska favorit.

Dakle imamo Slovenija-Gruzija/Ukrajina
                              Finska-Italija
                              Litvanija-Grčka
                              Nemačka-Francuska

Comment

• Islanđani prodali fincima 5-6 ozbiljnih akcija i evo poen razlike na minut do kraja poluvremena.

Comment

Working...