Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Timma poor man's Draymond.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Odlican mec. Da pobede Letonci, pa sudije da poguraju domacina protiv Spanije

Comment

• Originally posted by Freshman View Post
        Timma poor man's Draymond.
        Tima je u jednom trenutku kostao neke male pare, navijao sam iz petnih zila da pojaca onu Radonjicevu ekipu ali ode u Zenit i cao. Mislim da se i Vujosevic u jednom trenutku raspitivao za njegovo zdravlje. Opasan igrac, vrlo zahvalan radnik na terenu, agresivan u odbrani, a jos kad udje u sut u stanju je da prebaci 20 poena kao od sale.
        Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Da se mi nekako dogegamo do polufinala a poslije kom opanci kom obojci
          Nadam se da će Letonci završiti što su započeli.

Comment

• "odlican sut mahmutoglua" kaze Sarenac. Ja nesto ne znam igraca koji namerno sutira za 3 o tablu, al izgleda da Sareni zna

Letonci moraju na plus 10 ako oce lagano ovo da zavrse. Ako ostanu da se klackaju na +6 +8, samo je pitanje trenutka kad ce ovi to stici.
            Last edited by mmajstor; 07-09-17, 19:50.

Comment

• Kakva je Fener ekipa kad je ovaj pajac Mahmutoglu tamo mahač peškirom.

Comment

• Đetići dobro gaze Rumune - na koga oni idu.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                  Đetići dobro gaze Rumune - na koga oni idu.
                  Pa ako ovako ostane na Letonce

Comment

• sudije nakon tehnicke pocele da kradu...

Comment

• Fantasticno Letonci igraju. Prava takmicarska utakmica. Mislim da tenziju osecaju i svi neutralni gledaoci koji prate ovaj mec. Blums

Comment

• Blumssss

Comment

• A neko se čini mi se čudio otkud starac Blums na spisku Letonaca.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Blums nas covek. A i Porzi razbija..

Comment

• Nemaju Turci sirinu u igri. Sve se svodi na trojcu igraca. To ce ih kostati. Poeni su ravnomernije rasporedjeni kod Letonaca.

Comment

• ne odustaju turkezi. Taman se ovi malo odmaknu i oni odma naprave mini seriju.

Comment

Working...
                                X