Announcement
Collapse
No announcement yet.
EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bilo bi dobro da Bogdanović makar ne bude igrač manje u odbrani u drugom ako je ikako moguće. Isto važi i za Jovića, napunili su nas preko njih dvojice.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Kronos "provocira" zicer neki da iskoci
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by goku View PostDobro ljudi nije Gudura Klej Tompson, voleo bih i ja da igra, al mi je važnije da pobedimo od toga da li će on igrati.
Comment
-
Ne mogu da verujem da ne mogu u odbrani da prodju kroz ovako ocajne blokove koje Turci prave
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostPa zbog toga se i čudim, tamo je ko na ratištu kada dođu jake utakmice
Comment
Comment