Originally posted by Beocca
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by skeptik View PostNe kapiram ovoliko pisanje o Lukasu. Potpuno nebitan lik. Nesto poput Sime Spasica.
Једнако њему, исто важи и за криминалце и раве из риалити програма.
Ако такве људе промовишеш у друштву у коме си претходно угасио образовање... разарање је веће од онога у Хирошими и Нагасакију.
Comment
-
i ovi koji kukaju na Lukasa ni ne shvataju da produbljuju pricu. Pazite ja nisam ni znao za ovo dok nisam cuo od tih koji su se zalili. Samo su jos vise produbili pricu i pobrinuli se da SVI cuju
pustite nebitnog coveka nisam ni znao kako mu je pravo prezimeTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
To sto ti nisi znao i sto bi menjao program (ko jos normalan, a da nije mazohista, gleda to sranje od nacionalne frekvencije, meni vise od 10 godina izmemorisan), ne menja sustinu: da olos svake vrste isplivao i gazi po nama, da se ne izrazavam vulgarnije.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Cuj da ima svoj stav??
I razne bitange i probisveti pa svakakvi zlikovci svetski imali i imaju stavove, o cemu bre ti pricas? Ko je on da ima onakav stav?
Da ne pricam da od svih tih pomenutih, ma kakvi bili, ovakav olos i djubrad nisu. Dupe i glava.
I moze da ima stav, u kafani ili u svojoj kuci, ali ne na tv sa nacionalnom frekvencijom, ODNOSNO ono sto je kljucan problem ovde ne samo sto kuce dovode da laje o bitnim temama [emoji849] da govori ono sto oni nece javno, vec da niko na to ne reaguje, i one pizde od ona dva "muskarca" u studiju, niti voditeljka sa svojim mlakim "ma nee necemo", niti raspali vlasnik sa svojim saopstenjem ili jos gore vecitim trigerovanjem.
Kud sam i pitala bilo sta. Budala.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nema potrebe da ti govorim kakav je, ali ti zato imas potrebu meni da govoris? Jos ga poredis sa ljudima sa kojima nikad ne moze da stane na crtu.
I sta ti znaci taj "potpis" na kraju?sigpic
Comment
-
Nije to stav, to je vredjanje. Mora da se uspostavi distinkcija izmedju ta dva pojma. I pri tome nije to vredjanje u nekoj kafani, nego na nacionalnoj frekvenciji koja je javno dobro svih nas.
I nesto najgore sto covek moze da uradi na ovako nesto jeste da okrece glavu i drugima savetuje da promene kanal. Oligarhije se u ovoj zemlji ucestalo uspostavljaju jer vecina okrece glavu na ono sto radi manjina. Pa okreni glavu na ovo, na ono, i tako ceo zivot okreces glavu dok se pojedinci bogate na drzavnim jaslama. Mora se prekinuti sa okretanjem glave, dosta je toga bilo. Ako hocete normalnu drzavu, ne smete okretati glavu na targetiranje zena na nacionalnoj frekvenciji po tome da li je neka za k. pevaca ili nije.
Comment
-
ti si prva kvotala mene,nisam se tebi direktno obratio
meni je veći problem što ti nikako ne kapiraš šta ja govorim,lukas je tu samo zgodno seo..dakle,svako ima pravo dok ne vređa da kaže svoje mišljenje,ja prostije ne umem da napišem
potpis ne znači ništa,lupim takoWizard
Comment
-
Originally posted by Prince View PostNije to stav, to je vredjanje. Mora da se uspostavi distinkcija izmedju ta dva pojma. I pri tome nije to vredjanje u nekoj kafani, nego na nacionalnoj frekvenciji koja je javno dobro svih nas.
I nesto najgore sto covek moze da uradi na ovako nesto jeste da okrece glavu i drugima savetuje da promene kanal. Oligarhije se u ovoj zemlji ucestalo uspostavljaju jer vecina okrece glavu na ono sto radi manjina. Pa okreni glavu na ovo, na ono, i tako ceo zivot okreces glavu dok se pojedinci bogate na drzavnim jaslama. Mora se prekinuti sa okretanjem glave, dosta je toga bilo. Ako hocete normalnu drzavu, ne smete okretati glavu na targetiranje zena na nacionalnoj frekvenciji po tome da li je neka za k. pevaca ili nije.
100.put-mislio sam na stav o izborima,ne na vređanje
edit
osećam se ko bietris holLast edited by Beocca; 12-11-20, 15:32.Wizard
Comment
-
Originally posted by Beocca View Postti si prva kvotala mene,nisam se tebi direktno obratio
meni je veći problem što ti nikako ne kapiraš šta ja govorim,lukas je tu samo zgodno seo..dakle,svako ima pravo dok ne vređa da kaže svoje mišljenje,ja prostije ne umem da napišem
potpis ne znači ništa,lupim tako
Tako sada i izlazim.
Posast savremenog sveta... svako ima prava na misljenje. Strasno. Puna usta demokratije i prava govora ce vam izaci na nos jednog dana. Jos da je u pravom smislu tih reci, pa ajd.sigpic
Comment
-
Originally posted by Prince View PostNije to stav, to je vredjanje. Mora da se uspostavi distinkcija izmedju ta dva pojma. I pri tome nije to vredjanje u nekoj kafani, nego na nacionalnoj frekvenciji koja je javno dobro svih nas.
I nesto najgore sto covek moze da uradi na ovako nesto jeste da okrece glavu i drugima savetuje da promene kanal.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment