Announcement

Collapse
No announcement yet.

Res publica (tema o politici i ekonomiji)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Beocca View Post
    no,sconto sam...

sto je najgore,on je u pravu sto se tice same sustine...

ali uvrede su odvratne i trebalo bi da ga tuzi
    Kakave sustine??
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Ne kapiram ovoliko pisanje o Lukasu. Potpuno nebitan lik. Nesto poput Sime Spasica.
      Тако би уствари требало да буде, али је ствар у томе да неко ко добије бар сат времена простора седмично на националној фреквенцији, и то нецензурисано, не може баш бити небитан.
      Једнако њему, исто важи и за криминалце и раве из риалити програма.
      Ако такве људе промовишеш у друштву у коме си претходно угасио образовање... разарање је веће од онога у Хирошими и Нагасакију.

Comment

• Veoma lako za upotrebu
        Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

• i ovi koji kukaju na Lukasa ni ne shvataju da produbljuju pricu. Pazite ja nisam ni znao za ovo dok nisam cuo od tih koji su se zalili. Samo su jos vise produbili pricu i pobrinuli se da SVI cuju

pustite nebitnog coveka nisam ni znao kako mu je pravo prezime
          Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez

Comment

• To sto ti nisi znao i sto bi menjao program (ko jos normalan, a da nije mazohista, gleda to sranje od nacionalne frekvencije, meni vise od 10 godina izmemorisan), ne menja sustinu: da olos svake vrste isplivao i gazi po nama, da se ne izrazavam vulgarnije.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Kakave sustine??
              na to da neko ima pravo na svoj stav...ne znam zašto bi krlo i jankovićka i balašević i maljevićka mogli da imaju stav,a on ne...

šta je i kakav je je druga stvar,tvit jeste bio posprdan
              Wizard

Comment

• Cuj da ima svoj stav??
                I razne bitange i probisveti pa svakakvi zlikovci svetski imali i imaju stavove, o cemu bre ti pricas? Ko je on da ima onakav stav?
                Da ne pricam da od svih tih pomenutih, ma kakvi bili, ovakav olos i djubrad nisu. Dupe i glava.

I moze da ima stav, u kafani ili u svojoj kuci, ali ne na tv sa nacionalnom frekvencijom, ODNOSNO ono sto je kljucan problem ovde ne samo sto kuce dovode da laje o bitnim temama [emoji849] da govori ono sto oni nece javno, vec da niko na to ne reaguje, i one pizde od ona dva "muskarca" u studiju, niti voditeljka sa svojim mlakim "ma nee necemo", niti raspali vlasnik sa svojim saopstenjem ili jos gore vecitim trigerovanjem.

Kud sam i pitala bilo sta. Budala.
                sigpic

Comment

• olja,mislim na stav o americi,izborima,o čemu hoćeš...IMA PRAVO

NEMA PRAVO onako da govori,to sam i napisao i da treba žaklina da ga tuži...

nema potrebe da mi govoriš kakav je,suština je ta da i takvi imaju pravo na glas

E Toq
                  Wizard

Comment

• Nema potrebe da ti govorim kakav je, ali ti zato imas potrebu meni da govoris? Jos ga poredis sa ljudima sa kojima nikad ne moze da stane na crtu.

I sta ti znaci taj "potpis" na kraju?
                    sigpic

Comment

• Nije to stav, to je vredjanje. Mora da se uspostavi distinkcija izmedju ta dva pojma. I pri tome nije to vredjanje u nekoj kafani, nego na nacionalnoj frekvenciji koja je javno dobro svih nas.

I nesto najgore sto covek moze da uradi na ovako nesto jeste da okrece glavu i drugima savetuje da promene kanal. Oligarhije se u ovoj zemlji ucestalo uspostavljaju jer vecina okrece glavu na ono sto radi manjina. Pa okreni glavu na ovo, na ono, i tako ceo zivot okreces glavu dok se pojedinci bogate na drzavnim jaslama. Mora se prekinuti sa okretanjem glave, dosta je toga bilo. Ako hocete normalnu drzavu, ne smete okretati glavu na targetiranje zena na nacionalnoj frekvenciji po tome da li je neka za k. pevaca ili nije.

Comment

• ti si prva kvotala mene,nisam se tebi direktno obratio

meni je veći problem što ti nikako ne kapiraš šta ja govorim,lukas je tu samo zgodno seo..dakle,svako ima pravo dok ne vređa da kaže svoje mišljenje,ja prostije ne umem da napišem

potpis ne znači ništa,lupim tako
                        Wizard

Comment

• Originally posted by Prince View Post
                          Nije to stav, to je vredjanje. Mora da se uspostavi distinkcija izmedju ta dva pojma. I pri tome nije to vredjanje u nekoj kafani, nego na nacionalnoj frekvenciji koja je javno dobro svih nas.

I nesto najgore sto covek moze da uradi na ovako nesto jeste da okrece glavu i drugima savetuje da promene kanal. Oligarhije se u ovoj zemlji ucestalo uspostavljaju jer vecina okrece glavu na ono sto radi manjina. Pa okreni glavu na ovo, na ono, i tako ceo zivot okreces glavu dok se pojedinci bogate na drzavnim jaslama. Mora se prekinuti sa okretanjem glave, dosta je toga bilo. Ako hocete normalnu drzavu, ne smete okretati glavu na targetiranje zena na nacionalnoj frekvenciji po tome da li je neka za k. pevaca ili nije.

100.put-mislio sam na stav o izborima,ne na vređanje

edit
                          osećam se ko bietris hol
                          Last edited by Beocca; 12-11-20, 15:32.
                          Wizard

Comment

• Originally posted by Beocca View Post
                            ti si prva kvotala mene,nisam se tebi direktno obratio

meni je veći problem što ti nikako ne kapiraš šta ja govorim,lukas je tu samo zgodno seo..dakle,svako ima pravo dok ne vređa da kaže svoje mišljenje,ja prostije ne umem da napišem

potpis ne znači ništa,lupim tako
                            Jesam i pojela g. Rekla sam to, jos ja tebe ne kapiram [emoji38]
                            Tako sada i izlazim.

Posast savremenog sveta... svako ima prava na misljenje. Strasno. Puna usta demokratije i prava govora ce vam izaci na nos jednog dana. Jos da je u pravom smislu tih reci, pa ajd.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post

Posast savremenog sveta... svako ima prava na misljenje. Strasno.
                              zapravo je ova rečenica prilično scary
                              Wizard

Comment

• Originally posted by Prince View Post
                                Nije to stav, to je vredjanje. Mora da se uspostavi distinkcija izmedju ta dva pojma. I pri tome nije to vredjanje u nekoj kafani, nego na nacionalnoj frekvenciji koja je javno dobro svih nas.

I nesto najgore sto covek moze da uradi na ovako nesto jeste da okrece glavu i drugima savetuje da promene kanal.
                                cekaj a sta ti ocekujes na televiziji koja je 90% rijaliti?

Comment

Working...
                                X