Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa uporedi, nadji mi jedan slem gde Roger nije igrao do polufinala sa top 50 igracem...
    A koliko vidim, nisam jedina koja ima taj "problem", pogledaj malo i postove drugih.

z3 compact using Tapatalk
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
      Ja nemam njega sta da pravdam, on nista lose nije uradio. Niti smatam da je nezasluzeno dosao tu gde jeste, ova dva poslednja meca je odigrao odlicno. Njegov zreb uopste nije bio specijalno lak..to sto su neki navodno jaci igraci ispali nema nikakve veze, dobio bi i njih bez problema.
      Nego ne shvatam tu potrebu ljudi da omalovazavaju svaki uspeh protivnickog igraca, a kad njihov osvoji lako, to se ne spominje. Jbt, ne morate bas svaku negativnost u sebi da iskalite na tastaturi.
      To nije omalovazavanje - to je samo iznosenje cinjenica. A cinjenice su vrlo jasne i ne mogu se zaobici.
      Kada neko uzme slem to je uspeh za sebe - veoma veliki uspeh koji nista ne moze da omalovazi. Ali odredjene cinjenice su nam tu na dohvat ruke i zasto onda da ih ne pogledamo, ne prokomentarisemo? Jel zabranjeno mozda? Jel mora svako netralno misljenje da se tumaci kao prozivanje, omalovazavanje ili sta god negativno?

Nemas ti sta Sarafa njega da pravdas, niti da ga branis. To je tako kako jeste.I to nije nista lose ili nista dobro - to je jednostavno tako. Niko njega nije napao da bi ga ti pravdala, branila ....
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nadal Delpo

1.
        Vrhunski mec, vrhunski tenis. Delpo u izvanrednom izdanju prvih 50 minuta. Nadal u fantasticnom izdanju narednih 50 minuta. Nadal je jos jednom dokazao da je najveci sampion u istoriji.

2.
        Pitate se da li je Nadal bio dopingovan. Apsolutno. Bio je "dopingovan" mirisom pehara, mogucnoscu da osvoji jos jednu titulu. Njega nista ne inspirise kao to. Cini ga super koncetrisanim, super brzim, super racionalnim.

3.
        Prvi set je otisao Delpu iz tri razloga. Prvo, igrao je na gornjoj granici svojih mogucnosti. Drugo, izdrazao je Nadalovu standardnu taktiku protiv desnjaka, izdrazao je konstantne napade na svoj BH. Trece, u kljucnom gemu je imao srece.

4.
        Sto je onda poslo naopaku u narednih 9 gemova. Citavi niz stvari. Prvo, njegov je nivo pao. Umor je ucinio svoje. Doduse, mislim da bi izgubio i da nije imao dva teska meca u ranijim kolima. Pruzio bi jaci otpor, ali bi na kraju bilo isto.

5.
        Drugi razlog je da podloga nije dovoljno brza. Njegov FH nije od prve probijao Nadala. Nadalava zelja i brzina bi previse cesto ucinili da loptica dodje nazad. Mnogo slabija, ali bi dosla nazad. Delpo nije imao ni drop udarca, ni voleja da se nosi sa tim situacijama. Ostajalo je da proba jos jace. To je vodilo greskama.

6.
        Treci razlog je sto je Nadal "nabasao" na ispravnu taktiku. Taktika njegov FH na Delpov BH nije dala rezultate. Ali pokazalo se da je za njegov FH napad teren dovoljno brz. Pogotovo za FH paralelu. Tome je pogodovalo sto je Delpo sporiji. Dalje Delpo je previse pokrivao svoj BH. Osim toga, Delpo ima losiji defanzivu. Ne vanje vazno je sto je Rafa imao i perfektne voleje i perfektne drop udarce.

7.
        Cetvrti razlog je najvazniji. Vidjevsi sto je ispravna taktika, Nadal je dao gas do daske. Kao furija. Niko nije bolji od njega da sprovodi taktiku koja ubija protivnika. Kad je nadje on dobije sampionsku inspiraciju. Kad je poslije 45 minuta malo posustao, bilo je 1:1 i 3:0 za njega. Mec je bio rijesen. Doduse za mene je sve bilo gotovo kada Delpo nije uspio da sacuva servis pri rezultatu 5:0 u 2. setu. Time bi dobio sansu da servis prvi u trecem setu.

8.
        Tesko je zamisliti da Nadal ne dobije Andersona u finalu.

Comment

• Koga briga za to ?
          Pa i Kontador je osvojio Tour De France tako sto je Endiju Sleku pao lanac, a skoro sigurno bi on slavio...koga sad briga za to, ko pamti to ? Samo se pobednik pamti, novi GS se pise, a zreb niko ne gleda, koga briga...
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
            Koga briga za to ?
            Pa i Kontador je osvojio Tour De France tako sto je Endiju Sleku pao lanac, a skoro sigurno bi on slavio...koga sad briga za to, ko pamti to ? Samo se pobednik pamti, novi GS se pise, a zreb niko ne gleda, koga briga...
            E pa bravo, to je jedini ispravni stav kad si Nadalov navijac, nema sta da ga branis, tako je kako je

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Mene bi bilo sramota da uzmem na ovaj nacin Slem, al dobro, nisu svi kao Wolf.
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                Koga briga za to ?
                Nadal je imao lak zrijeb, vrlo lak. Medjutim, ne zaboravite da njega lak zrijeb inspirise. To je sansa za novu titulu. Tako da Rafa ucini da zrijeb izgleda laksi nego sto stvrno jeste.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Nadal je imao lak zrijeb, vrlo lak. Medjutim, ne zaboravite da njega lak zrijeb inspirise. To je sansa za novu titulu. Tako da Rafa ucini da zrijeb izgleda laksi nego sto stvrno jeste.
                  A Novaka demoralise.
                  Nole kaze - Ja razmisljam kao Wolf - sramota me da uzmem kada je nesto ovako jadno - i ne uzme
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• A koga ne inspirise lak zreb, osim Djokovica i Wolfa

sigpic

with experience.

Comment

• Ja zbog toga mnogo cenim Novaka, puca mu (zna se sta) kad vidi nekog Mareja ili Stana u finalu. Maksimalno izbegava boraniju da dobija za Slem titulu.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      For everyone

Comment

• Novak nikad nije imao priliku da osvoji slem bez top 5 igraca na putu do titule...tako da jos nije imao ni priliku da pokaze koliko ga ustvari inspirise

Treba imati bas srece pa imati put do titule kao Rafa,ja se samo nadam da ce univerzum vratiti Novaku u narrdnim godinama,bar 2 poklon slema zelim,vise me briga da dobija Federra, Nadala Mareja Wawrinku,u finalima,polufinalima,od sada zelum Joao Sousu,benoit Pairea,Yuichi Sugitu u zavrsnici turnira

Comment

• I Novak se prosetao prosle godine do finala pa znamo kako je posle pukao od jednog Vavrinke. A secamo se i kako je izasao na teren tog dana, kao naduvan, osmeh od uha do uha kao da ja izrazito boli ona stvar.
                          I ne zaboravimo da veci deo krivice zbog trenutnog stanja tenisa pripada bas jehovinom svedoku sa Banjice. Tako da nemamo razloga da se zalimo..
                          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Fico ne balansiras vise..vec se strmoglavljujes na nedozvoljenu stranu granice..i to na glavu!
                            Ostavite Novaka na miru, on ne igra ovaj USO!

tt sa A5 u inat Mi6
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ono kad se navijac Federera buni zbog slabe konkurencije i zdrijeba na Slamu

Comment

• Necu da ga ostavim na miru, fali Novak mnogo. Kad bi bio neki fast forward dostupan, da se preskoci odmah na AO 18, a ne jos par meseci ovo da se gleda.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                For everyone

Comment

Working...
                                X