Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inace ako Busta ili Andreson osvoje Us Open, gledacemo ih u Londonu na zavrsnom turniru, ma koji da budu na kraju godine ( tj. ako pobednik bude u 20 najboljih, a bice ).

Comment

• Originally posted by pedja147 View Post
      Inace ako Busta ili Andreson osvoje Us Open, gledacemo ih u Londonu na zavrsnom turniru, ma koji da budu na kraju godine ( tj. ako pobednik bude u 20 najboljih, a bice ).
      Za Bustu je svejedno on je već sad deseti na listi sa ovim polufinalom , a i dalje su ispred njega ovi što više neće igrati u ovoj sezoni.

Comment

• smoriše ova dvojica

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Ide Kevin do titule
          Cudno za covek sto mrzi drvosjece.
          OVAKO

Comment

• Cestitke navijacima Rafaela. Veliki sampion.

Hejteri mogu lagano da se presaltaju na novo drvo kojem ce davati podrsku u finalu.

Comment

• To je ta sigurnost u udarcu o kojoj sam pricao u 1/4 finalu, kad sam bio prezadovoljan. To je dozivelo vrhunac u drugom setu i ubilo u pojam Del Potra(necu o njemu, iskljucivo se komentar odnosi na Rafu, Delpu svaka cast na borbi i fer partiji i to je to). Posle je ocekivano doslo do blagog pada, ali sigurnost je idalje bila tu. Uglavnom jos jedna odlicna partija Nadala, gde je sve funkcionisalo. Nisam iznenadjen prvim setom za Del Potra, to je bio i najslabiji set Nadala(nevezano za igru Del Potra), mada sam ocekivao 3-0. Recimo 6-4, 6-3 6-2. Uglavnom ocekujem pobedu i finalu, mada morao bih da vidim kako Anderson igra(da pogledam reprizu, juce nisam stigao) da bih znao sta da ocekujem(ne od igre, nego od rezultata).

Comment

• Bravo Madrid na proceni
                Kako je Rafa odigrao onaj drugi set Pa milina za gledanje.....Koliko je podigao igru u odnosu na pocetak turnira, svaka cast. Mnogi bi da mu omalovaze ovo finale, shvatam, tesko je sto neki drugi eto nisu iskoristili "slabe" protivnike.
                13/13!

Comment

• Ne trebaju ti navodnici, najlakse osvojen slem u poslednjih ko zna koliko godina, nije igrao sa top 20 igracem
                  Vise srece nego pameti...

z3 compact using Tapatalk
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Nije Nadal kriv za to... I da, čitam po portalima kako je dopingovan. Meni je profesionalna pluvačica reprezentativac priznala kako se dopinguje, čime, i šta im preporučuju. Sad, poenta je što to svi znaju i svi uzimaju, isto tako i u tenisu, ne verujem da i ako nešto prodje da ostali iz bar top 10 ne znaju. Sad ćete vi reći strožije su kontrole, ali komercijalni karakter sporta sigurno ume da zažmuri na neke supstance, eventualno opomene nekoga kad pretera kao Šarapovu i slično, čak mislim da to arbitrarno rade.

Samo znam da je zdrav Nadal bio bolji igrač i od Novaka i od Federera po meni. Po skoru medjusobnom Federer ispada najgori, ali svejedno će ljudi pričati da je najbolji. Jer po rezultatima i jeste. Kada objektivno sagledam njih u najboljoj formi, ne znam ko bi bio najbolji. Šteta što se nikad nisu poklopili u toj meri.

Novak ako osvoji i masters posle ovoga svaka mu čast. Ja bih se penzionisao. Imao je šansu da uništi konkurenciju, ali on je pao na distrakcijama raznim. Direktno je sebi uzeo iz džepa GS i dao Federeru i Nadalu. Realno, na onom nivou i njihovom sadašnjem, verovatno bi bilo gaženje. Ali eto spašsn je sport, ako ne može navijač da uleti i sa ledja ubode nožem, mogu van terena da urade sve da te sjebu. Svaka čast. Btw nabijem onog Matsa na onu stvar, nisam dugo razmišljao o njemu. Propalice belosvetske.

Inače hvala svoj trojici visoke standarde su postavili, top sportisti i bilo je uživanje gledati ih.

Comment

• Neka je on srecan a drugi pametni, ako ti je tako lakse
                      13/13!

Comment

• Urose, sta je radio Mats kada ga nabijas?
                        Jel nesto pricao zanimljivo?
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                          Neka je on srecan a drugi pametni, ako ti je tako lakse
                          To je izreka, ali da je imao neverovatnu srecu na ovom slemu, to je cinjenica.
                          I ne znam sto ga pravdas i sto ti to tesko pada, ja bih bila presrecna da je Roger imao njegov zreb na pvom slemu.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ja nemam njega sta da pravdam, on nista lose nije uradio. Niti smatam da je nezasluzeno dosao tu gde jeste, ova dva poslednja meca je odigrao odlicno. Njegov zreb uopste nije bio specijalno lak..to sto su neki navodno jaci igraci ispali nema nikakve veze, dobio bi i njih bez problema.
                            Nego ne shvatam tu potrebu ljudi da omalovazavaju svaki uspeh protivnickog igraca, a kad njihov osvoji lako, to se ne spominje. Jbt, ne morate bas svaku negativnost u sebi da iskalite na tastaturi.
                            13/13!

Comment

• Celaj, do polufinala nije igrao protiv top 50 igraca, do titule nece igrati protiv top 20 igraca i to nije nevidjena sreca.
                              Tacno se vidi da navijas za njega, iste izjave, otprilike: danas svi igraju genis, no

Pogledaj Fedove protivnike ove godine na slemovima, pogledaj Nadalove na ovom slemu i reci ko je imao laksi put.

sigpic

with experience.

Comment

• Pa jedina koja ima problem sa tom "srecom" si ti.. Moze da ima navodne srece koliko hoce, zasluzio je..
                                I neka se vidi da navijam za njega, sta je tu lose?
                                Ajde da pogledamo Fedove protivnike na pocetku karijere? Ili ajde da uopste ne gledamo i ne uporedjujemo nista, jer je besmisleno?
                                Kako god, ja odoh da uzivam u reprizi, a ko zeli da bude negativan, sta mu ja mogu
                                13/13!

Comment

Working...
                                X