Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svakako mi je zanimljivo, ali kada dodje to finale i kada krene Rafael da ga otaljava i gazi onda ce prestati da bude.
    Isto kao i sva Rafaelova finala kada nije igrao protiv Federera ili Djokovica. Sa izuzetkom onog protiv Vavrinke, jer mi je tu bas bilo zanimljivo. Zivo me interesovalo da vidim da li ce Stanko dozvoliti sebi da izgubi od povredjenog igraca ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      A Novaka demoralise.
      Nole kaze - Ja razmisljam kao Wolf - sramota me da uzmem kada je nesto ovako jadno - i ne uzme
      Ne demoralise. Ali postoji mnogo nijansi izmedju demoralisati i inspirisati.

Ti znas onu pricu o trci zeca i kornjace. Kad Nadal osjeti da je u slicnoj situaciji kao zec iz te price, Rafa se ni najmanje ne ponasa kao zec. Nasuprot, on se potuno koncetrise na pobjedu. A Novak se dijelom ponasa kao zec.

Comment

• NI, skini taj avatar vise, dosta si nosio
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ne demoralise. Ali postoji mnogo nijansi izmedju demoralisati i inspirisati.

Ti znas onu pricu o trci zeca i kornjace. Kad Nadal osjeti da je u slicnoj situaciji kao zec iz te price, Rafa se ni najmanje ne ponasa kao zec. Nasuprot, on se potuno koncetrise na pobjedu. A Novak se dijelom ponasa kao zec.
          Stani, a sta je onda Novak, tj kako se ponasa? Kao zec, ali delimicno - znaci on je delimicni zec "Danju spava, nocu luduje!" taj fazon?
          Heheh ... dobri moj NI, kada cemo mi ako cemo ikada ... da docekamo ovakav zreb na slemu??? Da nema top 20 protivnika do tiule??? U stvari necu dzaba da se zanosim, necemo to docekati nikada. Kako ono bi moze da spadne - u stvari sigurno ce spasti na 14 mesto Novak, jel tako dodje? Znaci u cetvrtom kolu na Australiji vec nailazi na jednog od top 4 nosioca.... Ako to bude mali Zverev Sasa - pa se jos naprzi, a Novk nedovoljno uigran, pa ga ovaj mali ne daj boze dobije .... necu moci ovom Velikom Fizicaru na oci da izadjem - mislim da ce mi se na glavu popeti...
          A ti ces opet da se zaletis ko da imas 20 godina i da krenes da se kockas u neki avatar - navucice te neko od ove decurlije na finjaka - i onda ces nostiit Mirku jedno dva-tri meseca.
          Eto takve je nas Novak srece, a i mi sa njim.
          Last edited by Sandugp; 09-09-17, 12:12.
          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
            Ono kad se navijac Federera buni zbog slabe konkurencije i zdrijeba na Slamu
            Nadji mi ovakav Fedov zreb na bilo kom od 19 slemova:

Lajovic (85), Daniel (121), Mayer (59), Dolgopolov (64), Rublev (53), DelPo (28), Anderson (32).

I mani me te konkurencije, Fed je osvojio prvi slem 2003., Nadal 2005.

z3 compact using Tapatalk
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Dobar predlog za avatar
              Dayman (a-a-ah...)
              For everyone

Comment

• Olja, oprosti, sta nije u redu sa mojim postom? Ako nadjes neku neistinu slobono obrisi. Izneo sam samo cinjenice. Prosetao se do finala - jeste (2 wo i 2 povlacenja). Pukao u finalu - jeste. Zbog povrede? One koju posle godinu dana i dalje vuce?...
                Ne volim Nadala ali mu se zalomilo, dosao se spreman i zdrav, sa dobrom dozom volje i zara, neka osvoji..cao zdravo
                A ako znas jos nekoga koji izbegava doktore i hiruske intervencije da je punoletan i nije jehovin svedok slobodno kazi..
                --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by Fića View Post
                  Olja, oprosti, sta nije u redu sa mojim postom? Ako nadjes neku neistinu slobono obrisi. Izneo sam samo cinjenice. Prosetao se do finala - jeste (2 wo i 2 povlacenja). Pukao u finalu - jeste. Zbog povrede? One koju posle godinu dana i dalje vuce?...
                  Ne volim Nadala ali mu se zalomilo, dosao se spreman i zdrav, sa dobrom dozom volje i zara, neka osvoji..cao zdravo
                  A ako znas jos nekoga koji izbegava doktore i hiruske intervencije da je punoletan i nije jehovin svedok slobodno kazi..
                  Pretera Fico pretera .... ako se ovako prica samo godinu dana nakon tog turnira za jedno 5 godina ce da kruzi prica kako je Novak na tom US Openu imao SVE wo do finala.... Iskusno ...
                  sigpic

Comment

• Sigurno jedan od najdražih slemova ako Rafael ovo osvoji. Vrijeme je da se vrati za sve Rogerove slemove osvojene preko poluprozivoda i servisom.

A još je bolje što će se zadržati neko vrijeme na prvom mjestu, treba iskoristiti nedostatak konkurencije i postaviti stvari na svoje mjesto.
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Najzad sve dolazi u balans, slazem se. Dosta je Rodzer imao setnja Slemove, vreme je i za druge.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      For everyone

Comment

• Ovaj beton je sramotan.

Odskok u svemir. Jebote to, stvoreno za servere.
                        Koliko samo ironije u ovom postu mog manjeg primjerka, uživam.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                          Koliko samo ironije u ovom postu mog manjeg primjerka, uživam.
                          Sad sam video komentar. Aki(mali) veliki odskok nije pogodan za servere nego suprotno. Ako bi isli tom logikom RG bi bio 1000 puta pogodniji za servere od W.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Stani, a sta je onda Novak, tj kako se ponasa? Kao zec, ali delimicno - znaci on je delimicni zec "Danju spava, nocu luduje!" taj fazon?
                            Heheh ... dobri moj NI, kada cemo mi ako cemo ikada ... da docekamo ovakav zreb na slemu??? Da nema top 20 protivnika do tiule??? U stvari necu dzaba da se zanosim, necemo to docekati nikada. Kako ono bi moze da spadne - u stvari sigurno ce spasti na 14 mesto Novak, jel tako dodje? Znaci u cetvrtom kolu na Australiji vec nailazi na jednog od top 4 nosioca.... Ako to bude mali Zverev Sasa - pa se jos naprzi, a Novk nedovoljno uigran, pa ga ovaj mali ne daj boze dobije .... necu moci ovom Velikom Fizicaru na oci da izadjem - mislim da ce mi se na glavu popeti...
                            A ti ces opet da se zaletis ko da imas 20 godina i da krenes da se kockas u neki avatar - navucice te neko od ove decurlije na finjaka - i onda ces nostiit Mirku jedno dva-tri meseca.
                            Eto takve je nas Novak srece, a i mi sa njim.
                            1.
                            Nadalov zrijeb nije izgledao tako laki poslije 1. seta sinoc. Mnogo je bio laksi poslije 4. seta.

2.
                            Zec, uvjeren da ce lako pobijediti kornjacu, potpuno neinspirisan trkom, je mislio o svacemu samo ne o trci. Nadal je u takvoj sit

uaciji jednako inspirisan kao da igra protiv najboljeg na svijetu. Novak nije. Cesto mu se neda, pa proba da otalja posao, pa razigra protivnika, pa ga ne shvati dovoljno ozbiljno, igra odlicno jedan set pa mu onda padne interes itd. Cesto zakomlikuje stvari.

3.
                            Nemoj previse razmisljati o AO 2018. Ko to zna kakav ce biti Novak. Mozda bude bolji nego ikada a mozda okaci reket o klin poslije turnira.

4.
                            Mene je jako malo vazan avatar. Mogu i bez njega. Shodno tome, ja se lako kladim u avatar. Ako mislim da su sanse 50% ja se kladim.

Originally posted by Mr. Wolf View Post
                            NI, skini taj avatar vise, dosta si nosio
                            Sto fali avataru? Pa to je slika GOAT-a.

Skidam ga kad se jedan od dva uslova zadovolje:

1.
                            Novak osvoji slem.

2.
                            kladim se ponovo i izgubim. Sada sam spreman da se kladim samo u dvije stvari. Da Nadal osvaja USO i da ce Nadal biti broj jedan na kraju godije. Vidis, nisam spreman da se kladim da ce Nadal osvojiti WTF. Ne vjerujem dovoljno u njega.
                            Last edited by NI; 09-09-17, 13:33.

Comment

• E ali pazi kako su mu se namestile kockice za WTF.
                              Ako ga ove godine ne uzme, ali zaista nije bas tolika sigurica koliko izgleda, onda sigurno nece nikada
                              sigpic

Comment

• Rodzer jedini moze da ga spreci.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                For everyone

Comment

Working...
                                X