Kada nastavljamo?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Najvjerovatnije naredne sedmice. Gledaju ljudi tenis, rukomet, ne mogu biti maksimalno fokusirani na analizuOstalo je još 11 kola sa sve PO, tako da ima vremena. Ko bi slušao Fiksnog kako kuka što je izgubio jer je koncentrisan na suicide i fantasy
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNajvjerovatnije naredne sedmice. Gledaju ljudi tenis, rukomet, ne mogu biti maksimalno fokusirani na analizuOstalo je još 11 kola sa sve PO, tako da ima vremena. Ko bi slušao Fiksnog kako kuka što je izgubio jer je koncentrisan na suicide i fantasy
, do njih je Markane,trude se da se ne izblamiraju na Suicidu i makar udju u drugu nedelju pa u meni traze izgovore i odlazu
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostLjudi, Jevte nema vec par kola, proslo smo zbog toga izgubili, a pre toga sam tiovao za obojicu pa smo pobedili. Resio sam i ovo kolo da tipujem za obojicu (glupo je da teram do kraja tako jer bih lagano osvojio), a da otvorim konkurs, ako bi neko igrao neka se javi.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostLjudi, Jevte nema vec par kola, proslo smo zbog toga izgubili, a pre toga sam tiovao za obojicu pa smo pobedili. Resio sam i ovo kolo da tipujem za obojicu (glupo je da teram do kraja tako jer bih lagano osvojio), a da otvorim konkurs, ako bi neko igrao neka se javi.
Comment
-
Auuuuuu ljudi, niste svesni cemu potencijalno prisustvujete. Sklapanju tandema kakav nije vidjen jos otkada su braca Brajan skontali da su tarabe u singlu i resili da cepaju dubl. Fiksni se unervozio, otisao da gleda statistike medjusobnih duela timova koji igraju za vikend, ne zna sta da radi.Fiksni dzabe trazis Jevtin broj, nije ostavio na profilu.
sloboda ili ništa
Comment
Comment