Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepo muško nek' se zove Duško
Collapse
X
-
Jaooo starosti/mladosti...
Ne bre, nago znamo sta hocemo, mislim mi koje znamo
Nije los izbor
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovaj covjek je objasnio cemu svaki muskarac treba da tezi. Kakvi ovi nasminkani i napucani... Da me sjutra djevojka/zena sa njim prevari, oprostio bi joj
Spoiler
Eeee pa kako sam zaboravio jos jednog velikog smekera i klasu od covjeka
Spoiler
Bas svi oni fudbalercici i sportisti-manekencici mogu samo da mu se sagnu. Em vrhunski sportista, em rodjeni gospodin.Last edited by powerslave; 23-01-18, 04:07.
Comment
-
@Marija @Olja- nek' ste se i vas dve pridruzile, kad su nam vec otvorili temu, treba da je iskoristimo.
Originally posted by miloolja View PostMeh ne razumeš šta hoću da kažem. Čuj ružno.. ejbg sad. Iskarikirao si moju poentu, ali ne razumeš ti to, onaj moj post je bio upućen curama, one to bolje kapiraju
Kao što mnogi žele da žena ima ONO nešto, to se isto traži i kod muškarca, bar ja tražim. Mnogo je važnije da ima šlifa, šarma i da je duhovit.. kada se smejem pored njega.. može da bude visok i 175.. nema veze (volim visoke)
A moja baba je umela da kaže.. kao mene učila ... lep muškarac je svačiji, a kad ostari više poružni, dok onaj manje lep (nikada nije rekla ružan) dobije na muževnosti, naravno mislila je na one baš mlade. Nije da sam je nešto slušala, ali pametna bila mnogo, obrazovana i mogu reći za mnoge stvari bila u pravu.
Zna se sta je vazno kod muskarca, da ne nabrajamo, dovoljno si ti napisala ('kada se smejem pored njega'- najbitnije realno)...
Tu cemo ipak malo da spustimo kriterijume i da gledamo izgled pre svega.
Dobar Hemsfort, nema sta, nikad ga se ne bih setila jer ga upravo pamtim kao zalizanog plavusana, ali na ovoj tvojoj slici je .
Hvala i muskom delu foruma sto su se prikljucili, em sto ponekad znaju da ubodu dobrog dasu, em sto je zanimljivo gledati za koga oni smatraju da se svidja zenama.-To define is to limit.
Comment
-
Faca, istina da je sada mator, ali dok je bio mladji:
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by tea View Post@Marija @Olja- nek' ste se i vas dve pridruzile, kad su nam vec otvorili temu, treba da je iskoristimo.
Hvala i muskom delu foruma sto su se prikljucili, em sto ponekad znaju da ubodu dobrog dasu, em sto je zanimljivo gledati za koga oni smatraju da se svidja zenama.
Evo jedan dugonogi plavusan od mene.
Spoiler
Comment
-
Aa izvini nisam videla
Cek da razmislim malo...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Aktivni, penzionisani??
Nema veze evo ti iz obe kategorije.
Teniseri: Has, Safin, Conga i recimo Don Fabio..mada njemu fali koji cm
Fudbaleri: Batistuta Mario Gomez, Pike, Gurkuf, Persi..
I Brejdi.
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAktivni, penzionisani??
Nema veze evo ti iz obe kategorije.
Teniseri: Has, Safin, Conga i recimo Don Fabio..mada njemu fali koji cm
Fudbaleri: Batistuta Mario Gomez, Pike, Gurkuf, Persi..
I Brejdi.
tt
Fudbal ne pratim ali nije los ovaj Giroud.-To define is to limit.
Comment
-
Hahahahaha odvratni... izvinjavam se nisam znala da moram da prodjem i vas sud i odobravanje
Al mogu da razumem mozda vasu isfrustritanost
Visoka 171 i volim stikle...ali ne potenciram cm..samo kazem kome fali kojisigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHahahahaha odvratni... izvinjavam se nisam znala da moram da prodjem i vas sud i odobravanje
Al mogu da razumem mozda vasu isfrustritanost
Visoka 171 i volim stikle...ali ne potenciram cm..samo kazem kome fali kojisloboda ili ništa
Comment
Comment