Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by somborac View Post
    Pa ti si još i dobar, nekima su i Sigurdson, i Eriksen i Janužaj......
    Uzeo bih Eriksena kao zamenu za Coua koliko sutra. Uzeo pare od Coutinha, odvojio koliko treba i pokucao na vrata Leviju.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Odavno su price postale bezveze, oko toga ako ovaj X kosta toliko, onda koliko ovaj Y ce da kosta?
      Taj Y ce da kosta koliko njegov klub zatrazi i hoce da ga proda. Fudbal je biznis, nije bitpazar.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
        Malo je 160 za Kutinja.
        Čega? Bitkoina?
        ¡Si Señor!

Comment

• Stalno je u tim transferima nekakav preloman period. Kada se odredjen igrac proda po nekoj za to vreme astronomskoj ceni, onda to po automatizmu povlaci sve narene transfere. Setite se Krespa iz Parme u Lacio ... Zidana iz Juvea u Real itd, itd..... ti transferi su po defoultu povlacili ostale kupoprodaje na vise .....
          U poslednje vreme imamo Pogbu u Junajted, pa odmah nakon njega Iguaina u Juventus .... i onda kulminaciju sa PSG i njihovim transferima ovoga leta. Tako da kada se sve uzme u obzir normalno je da cene skacu ... i ovaj ogroman novac koji je Liverpul izdvojio za Van Dajka nije nista nenormalno...
          Neko je rekao da ce vec ovoga leta i taj transfer (izdvojena suma za jednog defanzivca) biti oboren. Moguce, u koliko neko vece fudbalsko ime bude u pitanju. Za dve sezone skoro sigurno.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kutinjo je kradja za 160 000 000 eura, posebno kad se uporedi s jednim Pogbom koji je podsjeticemo se svi placen 12 413 049 915 dinara
            sigpic

Comment

• Nije los Pogba, mada od njega vise koristi ima modna industrija nego Junajted, to je sigurno.
              Moguce da je u tom segmentu znacajniji od Kutinja.

Kakve golove je on davao, Dybala i Pogba mu mogu samo pozavideti.

A i nije Barsa naivna da se toliko nameracila na njega.
              To je igrac koji donosi radost fudbalu, magija koju pomenuta dvojica nemaju.

Tako se pogodilo da je igrao u klubu koji nije imao najvise ambicije u LS, nema velike utakmice poput Pogbe, mada se cini da ce ih u buducnosti imati, za razliku od Pola.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                Da li grijesim ako kazem da gledas Dibalicu "malo" sa navijacke strane?
                Meni su kao igrači gotivni obojica, ali mi je Dybala jasno ispred.

Comment

• Ja ne smem ni da kazem ko mi je bolji od Dibala/Cou, labelovace me kao subjektivnog.
                  Originally posted by Dekinjo
                  Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                  Originally posted by La Jugoslavia
                  Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by bici View Post
                    Ja ne smem ni da kazem ko mi je bolji od Dibala/Cou, labelovace me kao subjektivnog.
                    Znam ja, Lingard

Spoiler
                    sigpic

Comment

• Dzesi je majstor ... cim je promenio radovanje nakon golova odmah mi je postao simpaticniji.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Erik View Post
                        Znam ja, Lingard

Spoiler
                        Lingardu mogu samo kopacke da ciste
                        Originally posted by Dekinjo
                        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                        Originally posted by La Jugoslavia
                        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Profesor nikako da nauci kako se zakopcava jakna.

Comment

• Mirise na prelaz, ko zna..
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• I meni, neobjasnivo je da onako sam ostao Tausend, lopta je putovala prilicno dugo da onako je neko uhvati u 16... A bolji Arsenal osetno u prvom bio, vidjecemo

Comment

• Kako je Benteke reagovao u defanzivi, zajebao i Lukakua..
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X