Originally posted by somborac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stalno je u tim transferima nekakav preloman period. Kada se odredjen igrac proda po nekoj za to vreme astronomskoj ceni, onda to po automatizmu povlaci sve narene transfere. Setite se Krespa iz Parme u Lacio ... Zidana iz Juvea u Real itd, itd..... ti transferi su po defoultu povlacili ostale kupoprodaje na vise .....
U poslednje vreme imamo Pogbu u Junajted, pa odmah nakon njega Iguaina u Juventus .... i onda kulminaciju sa PSG i njihovim transferima ovoga leta. Tako da kada se sve uzme u obzir normalno je da cene skacu ... i ovaj ogroman novac koji je Liverpul izdvojio za Van Dajka nije nista nenormalno...
Neko je rekao da ce vec ovoga leta i taj transfer (izdvojena suma za jednog defanzivca) biti oboren. Moguce, u koliko neko vece fudbalsko ime bude u pitanju. Za dve sezone skoro sigurno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nije los Pogba, mada od njega vise koristi ima modna industrija nego Junajted, to je sigurno.
Moguce da je u tom segmentu znacajniji od Kutinja.
Kakve golove je on davao, Dybala i Pogba mu mogu samo pozavideti.
A i nije Barsa naivna da se toliko nameracila na njega.
To je igrac koji donosi radost fudbalu, magija koju pomenuta dvojica nemaju.
Tako se pogodilo da je igrao u klubu koji nije imao najvise ambicije u LS, nema velike utakmice poput Pogbe, mada se cini da ce ih u buducnosti imati, za razliku od Pola.
Comment
-
Ja ne smem ni da kazem ko mi je bolji od Dibala/Cou, labelovace me kao subjektivnog.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Dzesi je majstor ... cim je promenio radovanje nakon golova odmah mi je postao simpaticniji.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostZnam ja, Lingard
SpoilerOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mirise na prelaz, ko zna..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kako je Benteke reagovao u defanzivi, zajebao i Lukakua..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment