Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by Rossonero View PostLimuntos na aparatima.
SpoilerCou-Barcelona
Dibalica-United
Jedno je sigurno, a to je da se Liverpool vraca na velika vrata. Dokaz za to je zelja jednog od najboljeg defanzivaca danasnjice da bude clan ovog kluba.
Comment
-
Originally posted by limun View PostAko Dybala vredi 133, Coutinho bi bio oko 180 realno. Funti.
Dobar je Dybala ali bice steta za njegovu karijeru ako ode kod Murinja.
Kao sto je steta za svakog igraca koji ima dobar napadacki potencijal.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma kaki, Dibala uvek pre Kutinja ... koliko decko ima velikih utakmica za sobom, koliko uspeha finale LS. Kutinjo tek treba da se pokaze u najvecem evropskom takmicenju.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nece Dybala nigde na zimu, na leto ja sam ubedjen da ce ici sigurno kao i AS a ne bi me cudilo i Pjanic i onda ce uve prodati ponovo glavne srafove ekipe i od LS nista.
Dybala je meni zreo pre za Real ili Barsu nego UTD.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSamo je pitanje na koga ce Barsa baciti oko. Da li ce to biti Cou ili Dybala?
Ne bi oni tako pričali bez dozvole kluba...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Malo je 160 za Kutinja.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment