Pojma nemamo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Klasicni Liverpul, jedu mi se govna.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
NeverovatnoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovo ubija u pojamOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ves View PostRačunam da je Jedinstvo riješilo 2. mjesto dovođenjem Alexisa. Ali zato će borba za 3. i 4. biti neizvjesna do samog kraja.
Comment
-
Das Sitiju 4, mogao si da im das 8, ne mozes Svonsiju jedan.
Svonsijeva odbrana > Peponjina odbranaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment