Nije problem u temi, problem je u ljudima koji pisu. Jesam za neku off temu gde ce moci da se raspravlja medjusobno o svemu i svacemu sto ne spada u klupske stvari. Samo bez efekta koji je taliesin pomenuo u gornjem postu. Ako tema postane g...o ili djubre, skupice se i muve zunzare i onda ce moderatori morati da dezuraju iznad sa majalicom u ruci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe, pritužbe
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
WTF, kakav prekrsaj?
Jel prekrsaj ako se cudim saopstenju ili je prekrsaj kad ukazem da je u vreme svojih serija Zvezda bila poredjena sa Salkeom?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostWTF, kakav prekrsaj?
Jel prekrsaj ako se cudim saopstenju ili je prekrsaj kad ukazem da je u vreme svojih serija Zvezda bila poredjena sa Salkeom?
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostOvo je više smešno za šta se banuje
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostŠta nije u skladu s pravilima ?
Imas milion primera provokacija ,na istoj temi eno bas na poslednjoj stranici,ali naravno sve je tumacenja i kako ko to procenjuje,sta jeste provokacija i dizanje tenzije a sta ne ,ali to je sve na sudijiskom uverenju,a na forumu posteno kao i u JSL,sve ok idemo dalje
Sto se mene tice ja provokacije i dizanje tenzije ne bih kaznjavao ali po pravilu foruma se kaznjava tako da...Last edited by 61563; 05-11-17, 20:22.
Comment
-
Pa glupa su pravila, nedosledna i nemas ti druze nikakvo pravo da banujes nekoga jer mrzi Partizan.
Ja na primer mrzim Buducnost iz Glozana, to je fiktivno ako mozes da razumes. Buducnost iz Glozana nema osecanja i nece biti uvredjena kao sto nece biti ni Partizan.
Entitet koji je sadrzan od klupskih prostorija, dresova, gaca, stucni, nesto travnatog terena i ljudstva nema svest, jedino ako je u toku neki sumanuti proces evolucije koji ja ne razumem.
Ako ovo smatras vredjanjem navijaca i simpatizera FK Partizan, sto lik nigde nije naveo, cak ni onda ovo nije za ban jer ovo nije vredjanje po verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi niti su navijaci Partizana pripadnici neke etnicki ugrozene zajednice.
Dakle, tabula rasa. Nemas nista.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Cist ban jeste jos od prvog posta nakon tekme se namesta na zicer, pocevsi od generalizacije koju pravi da su Grobari losi ljudi.Napravljeno je vise prekrsaja, mozda nisu navedeni svi prekrsaji ali duzina kazne nije pogresna.Sve sto je napisao je za min. 15 dana, ali ne duze od mesec dana.
Comment
-
Ti druze nisi moderator na tom delu i uopste mi nije jasno sto se ti javljas.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPa glupa su pravila, nedosledna i nemas ti druze nikakvo pravo da banujes nekoga jer mrzi Partizan.
Ja na primer mrzim Buducnost iz Glozana, to je fiktivno ako mozes da razumes. Buducnost iz Glozana nema osecanja i nece biti uvredjena kao sto nece biti ni Partizan.
Entitet koji je sadrzan od klupskih prostorija, dresova, gaca, stucni, nesto travnatog terena i ljudstva nema svest, jedino ako je u toku neki sumanuti proces evolucije koji ja ne razumem.
Ako ovo smatras vredjanjem navijaca i simpatizera FK Partizan, sto lik nigde nije naveo, cak ni onda ovo nije za ban jer ovo nije vredjanje po verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi niti su navijaci Partizana pripadnici neke etnicki ugrozene zajednice.
Dakle, tabula rasa. Nemas nista.
@61563.....naravno da nije moj istomišljenik. Ja ne mrzim nikoga.
Comment
Comment