Ovde možete iznositi svoje primedbe na PDF Fudbal.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe, pritužbe
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alo bre lazovu jedan , ako ti je proslo ono sinoc nemoj da trolujes ovde, ova kritika je od sinoc na ono tvoje upuceno meni "ne seri" , koje ti je moderacija oprostila. A ti i dalje trolujes i pominjes Ganca koji ti je lepo pitanje postavio. Molim moderaciju da reaguje , ovo stvarno nema smisla.
Comment
-
Najpre sam Kendriku "oprostio" i editovao post. Kendrik je malo "proširio priču" pa je dobio neke negativne poene.
Ganac je uradio istu stvar, kao i Kendrik prvi put, njemu sam takođe editoavo post, izbrisao taj deo i on se tu zaustavio.
Takav je redosled događaja bio. Nadam se da je sve jasno.
Comment
-
Naravno da je jasno, jasno mi je bilo sinoc, reagovao sam samo na laz da sam se zalio na Ganca. I Ganac je lepo napisao osim te psovke , tako da ocekujem da forumas iznese dolaze sta se sprema na derbiju da ne bi ako nesto zna vodio svog malog ili da prestane da troluje o nekakvim zaverama protiv Partizana.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostGancu, na FKP temi, ali sve je u redu, nisam shvatio licno.
Kolega Constantin je na vreme editovao post tako da kao da nista nije ni bilo.
Nema potrebe dizati frku oko sitnica.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostGancu, na FKP temi, ali sve je u redu, nisam shvatio licno.
Kolega Constantin je na vreme editovao post tako da kao da nista nije ni bilo.
Nema potrebe dizati frku oko sitnica.
Ako sam za Ban, nije problem.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Samo da ovo ne postane tema tuzakanja,cinkarenja,kmecanja da se neko banuje...i to mi nije jasno cemu to,ja koliko shvatam,ovo je tema da se da neka sugestija da se unapredi pdf,a ne plakaonica...i to tuzaknje, da sam neka vlast bih ukinuo na forumu
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostHajde ljudi, podvučite crtu ovde, što se ovog dela tiče. Otvorićemo nešto kao što je bio "Kežman" na B92, pa tu iznosite vaše teorije zavere, prepucavanja...ali...i tu ćete morati biti pažljivi, sve ima svoje granice.
U zivotu je dozvoljeno biti eticki ogranicen i ponasati se kao debil ali pristojne institucije takvo ponasanje ne tolerisu unutar svojih prostora. Niko ovde nece promeniti nikoga ali ga bar moze spreciti da ovde bude debil, sta ce da radi na drugim mestima to je vec problem tih drugih mesta. Takvih mesta ima na netu koliko vam dusa iste, ne vidim ama bas nijedan razlog zasto bi i ovo bilo jedno od njih.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment