Zvezda igra sutra, sve ostalo stoji ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe, pritužbe
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sramna je duzina bana koja je odredjena nasem Fiksnom. Samo pet dana? Kao da je curica neka. Neka se tamo prepravi to na neki muski ban od nekih mesec dana, pa i dva ili tri ako treba, a ne da mu gazite ponos i musko dostojanstvo sa ovih pet dančića. Sramota.
Comment
-
U pogrešnu si kancelariju ušao, vezao za potonji ban fiksnog.... ako fiksni svrati ovde, računaću odmah 5 dana u startu...zbog tvoje željeLast edited by Constantin; 13-08-18, 21:34.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostU pogrešnu si kancelariju ušao, vezao za potonji ban fiksnog.... ako fiksni svrati ovde, računaću odmah 5 dana u startu...zbog tvoje želje
Comment
-
Originally posted by Princoni. View PostNisi ni ti nista bolji. Nije administracija kao sto je nekad bila. Ranije se znao red, nisi dobar i banovina bar mesecna, ovo sad sve neki dnevni banovi, koji nisu zapravo ni banovi, nego vise neka mentalna poprckivanja sto bi se u nasem narodu reklo
Comment
-
Apsolutno se slazem i to nista cile-mile... nego odmah zestokosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostApsolutno se slazem i to nista cile-mile... nego odmah zestoko
Comment
-
Pa o moderisanju...nista dan.. odmah nesecsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa o moderisanju...nista dan.. odmah nesec
Comment
-
Mene bilo sramota kad sam dobio ban od 3 dana, ranije sam za manje prekršaje dobijao minimum 15, ali uglavnom je bilo 30+
Sa setom se sećam tih dana kada je disciplinovanje forumaša bilo kao na Golom Otoku.
Neki se zbog trauma nikada nisu vratili.
Comment
-
Originally posted by dekinjo View PostMene bilo sramota kad sam dobio ban od 3 dana, ranije sam za manje prekršaje dobijao minimum 15, ali uglavnom je bilo 30+
Sa setom se sećam tih dana kada je disciplinovanje forumaša bilo kao na Golom Otoku.
Neki se zbog trauma nikada nisu vratili.
Comment
Comment