Originally posted by Ica
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by kronostime View PostJedno je kritika igraca na terenu, ali sprdanje sa bolesnim osobama (pozoriste i pivo) i poredjenje grupe sa istim (personifikacija KK Partizan) nije dozvoljena i bice kaznjavana radilo se o Misi Tumbasu ili Zeki iz Zeleznika.
Comment
-
Originally posted by Ica View Postma koja bolesna osoba ..od cega boluje ...jesi ti doktor ili moderator..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Znači, dozvoljeno je nazivati trenere i igrače pogrdnim imenima? Pošto na temi Evropska košarka je Radonjić nazvan Jadonjom? Ok, i ja odsad nazivam Željka Obradovića Robija.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Koliko znam postoji i mogućnost davanja opomena - da li je to iskorišćeno nekad od strane moderatora? Video sam da je upozoravao u par navrata, što je u redu, ali je bilo i banovanja i bez prethodnog upozorenja. To pitam jer se drastično razlikuju pristupi moderisanju od moderatora do moderatora.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKoliko znam postoji i mogućnost davanja opomena - da li je to iskorišćeno nekad od strane moderatora? Video sam da je upozoravao u par navrata, što je u redu, ali je bilo i banovanja i bez prethodnog upozorenja. To pitam jer se drastično razlikuju pristupi moderisanju od moderatora do moderatora.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZnači, dozvoljeno je nazivati trenere i igrače pogrdnim imenima? Pošto na temi Evropska košarka je Radonjić nazvan Jadonjom? Ok, i ja odsad nazivam Željka Obradovića Robija.
Ali bilo je dozvoljeno za svoj tim, nisam mogao da napišem svinja Dule ja nego partizanovac. Moglo je da se piše drvo Lazić, drvo Dangubić.
Moglo je mnogo toga, ja sam popio ban samo kad sam napisao da se Danilović skija po belom, ali to je bio visoko ostrašćen grobarski mod.
Košarka je smešna postala. Ali svakako me ne zanima neću tu ni pisati.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNije više, bilo je dok vi niste došli. Zvao sam ga Jadonja 4 godine ovde. Bilo je dozvoljeno i igračima i trenerima, ne da im vredjaš porodicu i psuješ ih, ali razne epitete, lagano.
Ali bilo je dozvoljeno za svoj tim, nisam mogao da napišem svinja Dule ja nego partizanovac. Moglo je da se piše drvo Lazić, drvo Dangubić.
Moglo je mnogo toga, ja sam popio ban samo kad sam napisao da se Danilović skija po belom, ali to je bio visoko ostrašćen grobarski mod.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNije više, bilo je dok vi niste došli. Zvao sam ga Jadonja 4 godine ovde. Bilo je dozvoljeno i igračima i trenerima, ne da im vredjaš porodicu i psuješ ih, ali razne epitete, lagano.
Košarka je smešna postala. Ali svakako me ne zanima neću tu ni pisati.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Samog sebe sopstvenom kontradiktornoscu trpas u glupavu situaciju.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostBudi onda dosledan .... Nemoj pisati da neces pisati. Kontas?
Samog sebe sopstvenom kontradiktornoscu trpas u glupavu situaciju.
Comment
Comment