Momci, vratimo se temi. Nastavite na Pomraćenju ćaskanje, doneću vam meze, piće a biće i golotinje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sinoć je Losmi (ako sam dobro pročitao) u jednom postu tvrdio nešto i nudio opkladu. Pošto sam izričito protiv klađenja, što ne mora da je i stav moderatorskog tima, razmislite o otvaranju kakvog "kladioničarskog kutka".
Mnogo bi mi značilo jer (siguran sam) tu temu neću posećivati pa mi i neće smetati te ponude opklada.
Moguće je i da to samo meni smeta ali je opet dobra stvar da se takva tema otvori.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSinoć je Losmi (ako sam dobro pročitao) u jednom postu tvrdio nešto i nudio opkladu. Pošto sam izričito protiv klađenja, što ne mora da je i stav moderatorskog tima, razmislite o otvaranju kakvog "kladioničarskog kutka".
Mnogo bi mi značilo jer (siguran sam) tu temu neću posećivati pa mi i neće smetati te ponude opklada.
Moguće je i da to samo meni smeta ali je opet dobra stvar da se takva tema otvori.
Uvek si mi bio ok forumas,nemoj sad da se blamiras bez potrebe. Tema za kladjenje postoji i necu vise ponavljati tako nestoLast edited by LosmiSK; 26-07-19, 11:37.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSinoć je Losmi (ako sam dobro pročitao) u jednom postu tvrdio nešto i nudio opkladu. Pošto sam izričito protiv klađenja, što ne mora da je i stav moderatorskog tima, razmislite o otvaranju kakvog "kladioničarskog kutka".
Moguće je i da to samo meni smeta ali je opet dobra stvar da se takva tema otvori.
A i Lošmi je sada rekao, postoji i ovde..
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDokle ces da tuzakas zbog komse. Znam da si ga jedini voleo ovde, ali imaju na umu da sto ti kaze 10-15-20+ ljudi to je tako. Ja sam prihvatio svoje,nek on prihvati svoje, ali i ti.
Uvek si mi bio ok forumas,nemoj sad da se blamiras bez potrebe. Tema za kladjenje postoji i necu vise ponavljati tako nesto
Grešiš, kao prvo ti si imao obračun sa Lazom a ne sa mojim komšom. Kao drugo i prošle godine (ako te ne mrzi, slobodno potraži) sam bio izričito protiv klađenja na forumu, pošto moderacija sa tim nema problema tražio sam da to bude na posebnoj temi (i jutros sam to ponovio). To apsolutno nema veze protiv tebe kao forumaša već ima protiv postova u kojima nudiš opkladu (da, prethodna situacija je bila sa Mrkelom).
Nakon svog posta sam i ja pretražio i našao temu za klađenje...koja se nije koristila od 02.10.2018, znači više od pola godine i izgubila mi se sa menija jer je i ne koristim, a slabo je koristite i vi ostali forumaši:http://www.sportklub.info/forum/show...nje-na-kosarku
B- Kada već znaš da tema postoji ne vidim razlog što je ne koristiš.Last edited by nebitan; 26-07-19, 13:25.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostTo postoji samo trebate izaći odavde, ne vrti se sve oko Košarka pdfa
A i Lošmi je sada rekao, postoji i ovde..
Pošto me ne zanima, a i zadnji put sam imao za pročitati post u kome se nudi opklada (Lošmi vs Mrkela) a od tada je prošlo prilično vremena ja i nisam tražio nikakvu sankciju već samo temu za klađenje te i ne vidim razlog ovakvim reakcijama.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kakvo crno kladjenje, to je zajebancija čista.. Previše ste drveni sa tim pravilima, opustite se dečaci malo majku mu..
To kladjenje mi ovde upražnjavamo na nivou zezanja, tipa u avatar. Ako izgubiš onaj drugi ti da da nosiš avatar neki period(mesec ili više) osobe koju najmanje voliš ili gotiviš, nema tu ničeg ekstremnog čisto zezanje.
Comment
-
Slažem se doekle ganac, ali meni npr više smeta kada neko postavlja novinarske članke, jer ja ne čitam novine pa ne želim ni na forumu da pročitam kurir, blic,.. još kad neko prekopira čitav tekst, mislim da tome nije mesto na forumu
Opklada je džentlmenski sporazum između dva gospodina, što kažu englezi, ali eto ljudi više vole javno da se opklade kako bi imali i svedokeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostSlažem se doekle ganac, ali meni npr više smeta kada neko postavlja novinarske članke, jer ja ne čitam novine pa ne želim ni na forumu da pročitam kurir, blic,.. još kad neko prekopira čitav tekst, mislim da tome nije mesto na forumu
Opklada je džentlmenski sporazum između dva gospodina, što kažu englezi, ali eto ljudi više vole javno da se opklade kako bi imali i svedoke
Drugi par opanaka je što su naše novine sve do jedne (i portali) "burek" nivo i isključivo se pišu članci radi klika ili kako kaže gazda.
a i pravilnikom je to poželjno:3.9 Ako prenosite tekst koji niste sami pisali, obavezno navedite ime autora ili izvora.
Takođe je navedeno ovo u vezi burek portala:3.10 Nije preporučljivo postavljanje vesti sa kvazi portala (nažalost domaći su uglavnom takvi), pogotovu ne iz žute štampe, kako naše tako i svetske. Izbegavajte da prenosite prevedene tekstove sa stranih sajtova, držite se originala, autorskih tekstova, dakle proverenih izvora.
Na žalost, kao što sam gore napisao po meni su svi žuta štampa.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View Post[/B]
Grešiš, kao prvo ti si imao obračun sa Lazom a ne sa mojim komšom. Kao drugo i prošle godine (ako te ne mrzi, slobodno potraži) sam bio izričito protiv klađenja na forumu, pošto moderacija sa tim nema problema tražio sam da to bude na posebnoj temi (i jutros sam to ponovio). To apsolutno nema veze protiv tebe kao forumaša već ima protiv postova u kojima nudiš opkladu (da, prethodna situacija je bila sa Mrkelom).
Nakon svog posta sam i ja pretražio i našao temu za klađenje...koja se nije koristila od 02.10.2018, znači više od pola godine i izgubila mi se sa menija jer je i ne koristim, a slabo je koristite i vi ostali forumaši:http://www.sportklub.info/forum/show...nje-na-kosarku
B- Kada već znaš da tema postoji ne vidim razlog što je ne koristiš.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNije samo ovaj deo problem kod tebe ovih dana. Vidno si nervozniji i agresivniji u tekstovima na forumu. Nisam ja samo zbog ovog napisao. Razumem da ljudima to smeta, uglavnom zbog nekih licnih problema ili u okolini. Otvoricemo kasnije taj topic za kladjenje kad krene sezona
Tebe nisam komentarisao iako imam mišljenje da tvoje pretnje Lazi (nek su i na twiteru ali se odnose na dešavanja na ovom forumu) zaslužuju kaznu koja ti je odrezana. Ovo je moje mišljenje jer ja nemam uticaja na rad moderacije ni veći ni manji nego kao ostali forumaši.
Ali zato sam tvoje postove komentarisao o vrednostima ugovora i klađenju.
Ponoviću, kada postaviš verodostojan dokument koji će potvrditi tvoja pisanja o visini ugovora igrača koji je (kako mi se čini 2017 zaradio od basketa 6 miliona dolara) da je u Bajernu igrao za 150 K evra, priznaću da si unikatan insajder.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNešto pokušavaš da imputiraš ali nije bitno, ja sam se ovih dana možda javio sa desetak postova od kojih (hajde nek je i 15) su neke u fotografija dana, neke u gifovi, slike...i neke poruke na ovoj temi od kojih su jedno 2 moje viđenje kazni koje su date bivšim moderatorima i gde sam prestao da se ubeđujem sa ostalim forumašima.
Tebe nisam komentarisao iako imam mišljenje da tvoje pretnje Lazi (nek su i na twiteru ali se odnose na dešavanja na ovom forumu) zaslužuju kaznu koja ti je odrezana. Ovo je moje mišljenje jer ja nemam uticaja na rad moderacije ni veći ni manji nego kao ostali forumaši.
Ali zato sam tvoje postove komentarisao o vrednostima ugovora i klađenju.
Ponoviću, kada postaviš verodostojan dokument koji će potvrditi tvoja pisanja o visini ugovora igrača koji je (kako mi se čini 2017 zaradio od basketa 6 miliona dolara) da je u Bajernu igrao za 150 K evra, priznaću da si unikatan insajder.
Laza nije zlocudan covek po meni, samo je malo nespretan tako da se izrazim i nije za moderatora. O Kronosu cu kad dodje i ako dodje.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment