Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kritike, žalbe i ostale zamerke

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Antona View Post
    Onda Deki i zdravo. Dajte da vidimo ko je za, ko je protiv i da zavrsimo te formalnosti
    Mogao bi i ZvezdaIznadSvega - nije ni sa kim u svadji + ima iskustvo u tim stvarima.
    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
    Meša Selimović

Comment

• Ja tek sad ovo vidim... Samo da vas pohvalim, ulepsali ste mi dan...slatko sam se nasmejao...
      PS: Neka hvala Kronose, bio, probao i ne svidja mi se plus sto bi mi se agent potresao...
      Last edited by ZvezdaIznadSvega; 04-01-19, 18:28.
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
        Ja tek sad ovo vidim... Samo da vas pohvalim, ulepsali ste mi dan...slatko sam se nasmejao...
        PS: Neka hvala Kronose, bio, probao i ne svidja mi se

"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
        Meša Selimović

Comment

• Uhh, kad bi se ja prihvatio posla, to bi bilo u Bokanovom stilu, da imamo ravnopravno sudjenje na forumu, ali me strah da ce jedna strana tu da nastrada svojim upadima na topicima, pogotovo jedna persona non grata

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by StefanPG View Post
            Uhh, kad bi se ja prihvatio posla, to bi bilo u Bokanovom stilu, da imamo ravnopravno sudjenje na forumu, ali me strah da ce jedna strana tu da nastrada svojim upadima na topicima, pogotovo jedna persona non grata

Sv(ij)ecom te trazimo - bozji covece: mudar ka vladika, posten ka Marko Miljanov, nepopustljiv prema gresima ka Jovo Kapicic...
            Meša Selimović

Comment

• Oh, pa nama se poklapaju vizije. U tom slucaju, eto me sa radnom knjizicom i sanitarnom dozvolom sjutra

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                Sv(ij)ecom te trazimo - bozji covece: mudar ka vladika, posten ka Marko Miljanov, nepopustljiv prema gresima ka Jovo Kapicic...
                Originally posted by StefanPG View Post
                Oh, pa nama se poklapaju vizije. U tom slucaju, eto me sa radnom knjizicom i sanitarnom dozvolom sjutra
                UDBA nam je sudba?
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                  UDBA nam je sudba?
                  Komso, nisi trebao odustajati.
                  Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                    Komso, nisi trebao odustajati.
                    Nisam ja za to komšo, probao sam i video da ne mogu, jbg izvini što sam sebičan ali ovako je lepše.
                    Spoiler
                    Ako mi časi smrti postanu bliski,
                    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                    Nije umio da odstupi,
                    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                    Pao unapred, a ne unazad,
                    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                      Nisam ja za to komšo, probao sam i video da ne mogu, jbg izvini što sam sebičan ali ovako je lepše.

Meša Selimović

Comment

• Hoce se ovde nesto odluciti po gorucem pitanju ili je usvojen konsenzus da se forum pretvori potpuno u chat? Ako ne znate sta je chat, to su oni stari oblici internet konverzacije kada je svako mogao na svakih 5 sekundi da napise komentar tipa "hahahaha" ili "kakva kraljina", da ne pominjem uvrede i slicno?

Ovo je smesno sta se radi, hoce li se birati jos jedan mod umesto neaktivnog (tacno je, zasto se prihvatio tog posla ako je znao da ne moze), mada bi bolje bilo minimum jos 2.

Takodje, predlozi nisu bitni (iako su neki za ili ). Bitno je da novi mod nastavi da radi posao koji je Manny zapoceo. Dakle:

1. Klupske teme ne mogu biti popriste provokacija onih drugih niti bilo ko moze doci na tudju klupski temu da provocira.
                        2. Na temama ce uglavnom da se pise o onome sto je naslov teme.
                        3. Mala odstupanja od ovoga su prihvatljiva, ali ko pocne da pretera, brisanje postova i opomena, pa jos jedna opomena, pa banovi.

Ne znam cemu vise ove silne diskusije? Da li je moguce da je pojedinima toliko dosadno pa da se razglaba par strana o necemu da bi sve ostalo po starom? Dajte, odredite danas novog moda, ako niko nece, evo ja cu. Samo, ne moze vise ovako sa jednim modom, pa i da je najbolji to vodi u anarhiju.
                        You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Ovde se slazem sa Blondijem, samo sam napisao da su najbolji Vicotri Madafaka...Stefan PG ne moze, mislim da je mlad a verovatno i to sto mu je idol Kuper ne moze da pomgone previse...o ostrascenim ne treba diskutovati, dao sam realno kako bi trebalo da bude. Normalni ljudi koji mogu 1-2 dnevno uci i videti sta se desava i reagovati ako je potrebno.Posebno sto oni retko ulaze u rasprave. Lepo Kronose odes, pitas ljude itd..nema glasanja, demokratija je precenjena stvar..
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Stefane, čestitam!

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                              Stefane, čestitam!
                              Pravda uvijek pobjedjuje!

Comment

• I čisti one gazdine svedoke sa KKB topika.
                                Nemaju poštovanja prema drugim klubovima i drugačijem mišljenju.

Comment

Working...
                                X