Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Storm View Post
    Pa ko nam je onda skautirao Mekela i Rajana, te iste godine? Isti ili veći stručnjak?
    Njih je koliko znam predložio Miško.Ne rade sve isti ljudi niti se u klubu uvek uvaži sve što oni kažu jer odlučuje i trener kao i finansije

Da,isti od ove godine više ne rade to u klubu

Comment

Pa ko nam je onda skautirao Mekela i Rajana, te iste godine? Isti ili veći stručnjak?
      Taj Rajan je sad najbolji poenter Eurokupa, verovali mi to ili ne....

Comment

• Odn. drugi po proseku, samo je majstor veliki Dela Vala ispred.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Taj Rajan je sad najbolji poenter Eurokupa, verovali mi to ili ne....
          Upravo je ovo suština. Ne možeš u sportu nikad da budeš siguran u bilo čiju procenu. Rajan je dobar igrač kog je Radonjin sistem pojeo. A Kvinsiju je cela priča legla kao dupe na nošu i odigrao verovatno sezonu karijere. Drag mi je momak, voleo bih da grešim i da opet negde pokida. Prosto ima mnogo nijansi kad je dovođenje igrača u pitanju i zato sam rekao "usralo". Ovo se ne odnosi samo na klasu tipa Roch. Taj će da igra gde god mu se da 25min. po meču i možeš da ga ubiješ u pojam samo ako ga držiš na klupi i ne daš mu loptu. E takvog jednog pod košem, tu klasu i eto ga top8.
          Last edited by Storm; 07-11-17, 22:17.

Comment

Upravo je ovo suština. Ne možeš u sportu nikad da budeš siguran u bilo čiju procenu. Rajan je dobar igrač kog je Radonjin sistem pojeo. A Kvinsiju je cela priča legla kao dupe na nošu i odigrao verovatno sezonu karijere. Drag mi je momak, voleo bih da grešim i da opet negde pokida. Prosto ima mnogo nijansi kad je dovođenje igrača u pitanju i zato sam rekao "usralo". Ovo se ne odnosi samo na klasu tipa Roch. Taj će da igra gde god mu se da 25min. po meču i možeš da ga ubiješ u pojam samo ako ga držiš na klupi i ne daš mu loptu. E takvog jednog pod košem, tu klasu i eto ga top8.
            Tako je, kada je dolazio bio sam odusevljen gledah ga sezonu pre toga u nemackom plej ofu i rekoh super, skakac i pravi skorer ali jbg nekad se i najbolji ne uklope u sistem, ne odgovara grad, atmosfera bilo sta a da je momak dobar igrac naravno da jeste.

Comment

• Pa sad.....i Turci su ga šutnuli brzo.....i tamo je bio dupe glava.

Comment

• Originally posted by la haine View Post
                Ne može da se dovede samo igrač kao na menadžeru i da on krene da sipa. Uostalom imali smo prošle godine primer gde suviše kasno dođe igrač, sasvim korektan, ali nije imao vremena da se uklopi sa timom, da preuzme ulogu, pa je delovao kao pogubljen. Da, reč je o Thompsonu.
                Dionu? On se nije uklopio jer je Radonja forsirao Mitrovica, a Bjelica mu je igrao na petici. Muceni Dion bi ulazio u igru tek u 17. minutu.

Ne znam sto C.Iversona nije uzeo Real, umesto da ganja Vidmara. Sad uzese Tavaresa, ali im opet fali jos jedan.
                You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• On se nije uklopio jer je pnr igrac,a 80% vremena kako je on dosao je jovic bio povredjen,a volters i nije bas neki razigravac

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                    Koliki je budžet za tog igrača?
                    oko 350-400 k plafon

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                      On se nije uklopio jer je pnr igrac,a 80% vremena kako je on dosao je jovic bio povredjen,a volters i nije bas neki razigravac
                      Fora je u tome sto je mozda trebalo potpisti obojicu ponovo jer bi ove godine bili duplo bplji u nasem dresu

Comment

• A sta je sa risticem? Zar nije bila neka prica da do decembra zavrsava studije i da dolazi kod nas?

Comment

• Moj predlog je da se ova tema zatvori dok ne dođe Bogi i ne kaže da ima potrebe da se otvori. Obraćam se isključivo moderaciji.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ma Bogi došao, bacio bombu meni više ličilo na praskavac i izgubio se da menja pelene a ovde se dovode i Kurta i Murta...mislim da si u pravu i da su sada dovoljne live i osnovna tema za sve što nas tišti i o čemu treba da pišemo.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Hvala na razumevanju.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Za sada a i kako bi drugačije, zatvorićemo najmiliju temu forumaša koji navijaju za Zvezdu.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...
                                X