Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wolters,Pulen, Munford, Draijus Moris,DJ Cooper, Kalin Lukas,.
    Po meni realni kada je Zvezda u pitanju.

Comment

• Ja mislim da je Morris od nas trazio 900k sto ni blizu ne mozemo da mu ponudimo.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
        Wolters,Pulen, Munford, Draijus Moris,DJ Cooper, Kalin Lukas,.
        Koji Wolters?? Nate? Zar on nije potpisao vec negde?

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
          Koji Wolters?? Nate? Zar on nije potpisao vec negde?
          Nije koliko znam.

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
            Pa gledaj, ako jedan igrac sutira 36% za 2 (Marcus), a drugi 60% (Quincy), mislim da je smesno ignorisati tu statistiku. Ja ga uopste ne gledam samo kroz brojke, i van tih brojki je bilo par veoma dobrih stvari, ali i jedna kriminalno losa: odbrana. Williams je jedan od najlosijih odbranbenih igraca Zvezde u ovoj "Covicevoj" eri.

Pogledao sam taj klip makar 20 puta u zivotu. Takodje se secam da je Jenkins tako (ili bolje) odigrao sve 4 utakmice te serije, pa ne vidim da ga neko ovde naziva najboljim strancem u istoriji ovih prostora.
            Ne ljuti se ali ni Teo ne igra odbranu pa je "Bog košarke" . Jednostavno ,postoje igrači zbog kojih je košarka najlepši sport na svetu ...ne pomaže tu gola statistika . Asistencija je i kad dodaš loptu provom do sebe a on pogodi i ona doktorova Luki protiv Valensije .Ova druga ostaje zauvek...

Comment

Je l' pregovaramo sa nekim od navedenih?

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
                Je l' pregovaramo sa nekim od navedenih?
                To pitaj Bogija
                Ja znam za Pulena i Coopera..

Comment

• Morrisu se ne dolazi u Evropu, barem ne za neke sitne novce, tako da njega otpisi.

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                    Ne ljuti se ali ni Teo ne igra odbranu pa je "Bog košarke" . Jednostavno ,postoje igrači zbog kojih je košarka najlepši sport na svetu ...ne pomaže tu gola statistika . Asistencija je i kad dodaš loptu provom do sebe a on pogodi i ona doktorova Luki protiv Valensije .Ova druga ostaje zauvek...
                    Ok, ali aj onda da se dogovorimo da li pricamo o tome ko je najatraktivniji, ili ko je najbolji igrac? Postoji gomila atraktivnijih igraca od Lebrona, po meni je on cak izrazito neatraktivan, ali da li to znaci da su ti drugi bolji od njega?

Comment

• Topic kaze da se trazi plej koji ce biti produzena ruka treneru.Mislim da to Pulen nikako ne moze biti,pre svega zbog svoje (ne)discipline.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                        Topic kaze da se trazi plej koji ce biti produzena ruka treneru.Mislim da to Pulen nikako ne moze biti,pre svega zbog svoje (ne)discipline.
                        To oko nediscipline za Pulena je veca misterija od Bermudskog trougla.

Comment

To pitaj Bogija
                          Ja znam za Pulena i Coopera..
                          Koliko ja vidim Covic bas slini na Pullena i nece stati dok ne izgura da ga dovede, jbt ne mogu da verujem da se covek svake godine pominje, kao da je Lebron.Ako on dodje Lesort je totalno ne upotrebljiv.Sto ne uzimaju Kupera, valjda bogi rece da je nama trazio 300k
                          Last edited by Manda77; 13-08-17, 15:45.

Comment

• Za nas u ovom trenutku svakako DJ>>Pulen.

Comment

Najbolje resenje od navedenih Moris, ali verovatno i preskup za nas, od ostalih po meni Munford ili DJ Cooper. Mozda je cak i DJ najbolje resenje za nas od navedenih, ima dobru pracku za 3 i dobro vrti pick, za nas 2 mozda i najvaznije stvari koje nam trebaju kod pleja sada.

Comment

• E kad bi Darius Moris hteo i još kad bi ga mogli platiti. Daj da nahvatamo nekog sponzora za razliku.Gde su sad bogati zvezdaši ili da FK uplati ono od Gasproma.

Comment

Working...
                                X