Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
      2001/02 6-8, 2002/03 4-10, 2003/04 6-8, 2004/05 2-12, 2005/06 2-12 itd to je skor Partizana, nimalo reprezentativan. Ni prošle, ni pretprošle godine nije u Zvezdi postavljen cilj u EL, nema potrebe ni ove mi smo već elita samim učestvovanjem, to ne znači da će se igrati opušteno, mi ne znamo da tankujemo, igramo uvek do kraja i pošteno. Kako Zvezda može sve da igra videćemo tu je novi trener i igru iz proteklog perioda treba samo uslovno uzeti kao referentnu.
      Meni su ova prva i treca godina sasvim ok. 6-8 je solidan skor. Nije meni toliko ni bitan rezultat, moze i 7-8 pobeda uz 7 izgubljenih tesnih zavrsnica. Bitno je da imamo sa cim da igramo sa protivnicima. Zato je dovodjenje dobrog pleja bitno i tu ne bih stedeo.
      You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

Valjda je jasno da sam u vezi Marcusa bio sarkastičan.
        Sory. Na tren zaboravih[emoji16]

Comment

• Jel' to tito stigao?
          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Amon RA View Post
            Kada se ovako pogleda, deluje ovo ipak tanko za EL. I sa plejmejkerom jos, opet je tanko za EL, ali sve zavisi kako ce Alimpijevic to ukomponovati i kakva ce hemija u timu biti, moguca je i totalna rapsodija a i debakl, za EL pricam. Za ABA ligu je ovo sasvim ok.

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
              Jel' to tito stigao?
              Jeste.
              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
              Meša Selimović

Comment

Ne mogu da se otmem utisku da je ovo tim po Radonjinom ukusu 1/1, jos se traži iskusnjara na pleju..
                Steta. Mada razumem sto mu se ne krece od nule, sto hoce da naplati to sto je gradio i da nema drugih briga osim terena.

Comment

Što se ne bi potpisao igrač na dve godine za milion € (500k+500k), posle godinu dana se proda, uzme se obeštećenje od recimo 200k€ i praktično si potrošio na njega 300k€?
                  A sto da ne uzmemo igraca na tri godine za po dva miliona po godini i prodamo ga nakon godinu dana za pet miliona i zaradimo tri.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                    Kada se ovako pogleda, deluje ovo ipak tanko za EL. I sa plejmejkerom jos, opet je tanko za EL, ali sve zavisi kako ce Alimpijevic to ukomponovati i kakva ce hemija u timu biti, moguca je i totalna rapsodija a i debakl, za EL pricam. Za ABA ligu je ovo sasvim ok.
                    tanko, tanko.... za f4
                    Stavi sada gore Jovica za pleja i neces dobiti igracki nesto losiji sastav od prosle godine. Najveca razlika je sto oni nisu uigrani kao proslogodisnji tim. Glavni posao jos uvek nije zavrsen, a to je naci plejmejkera koji treba da zameni coveka koji nam je drzao igru protekle 3 sezone.

Comment

• Ako nista imamo priliko sirok roster. Ja bih po potrebi ubacivao i Radanova i Lazarevica i rotirao u ABA ligi maksimalno. Za pocetak:

plej, Radicevic
                      Feldeine, Lazic, Radanov
                      Dangubic, Dobric, Keselj, Lazarevic
                      Jankovic, Simanic
                      Lessort, Bjelica, Jovanovic

Jednu odmara Dangubic, drugu Keselj, trecu neko treci. Kako vi vidite minute u ABA i evroligi (da malo glumimo Alimpijevica )?
                      You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

Iz ove slike se jasno vidi da na nam nije prioritet razigravanje prekomandovanog tria (Radanov, Lazarević, Davidovac).

Comment

• Evo o Borisi

Prekopirano sa jednog drugog foruma od coveka koji je jako blizak klubu.

Iz intervjua Stefana Jovića:

“Boriši govorim da na treningu mora da zasluži svaki minut, pa i onaj na +40 – Dejo je trener koji traži disciplinu, ne daje ništa gratis i ništa na lepe oči, sve mora da se zaradi, tako i Borišu nije puštao na nekim utakmicama jer nije bio zadovoljan radom na treningu. Osim mene, tu su i Laza i Štimac, mlađima govorimo šta treba da rade na terenu i van njega kako bi sebi olakšali posao i dobili što više minuta. Nastojim da ih motivišem, da što brže upijaju i da ne izmišljaju toplu vodu, već da rade ono što im je zadato. Gudura fenomenalno trenira i napreduje iz dana u dan, slično je i sa Rebom, a verujem da će i Tejić i Simanić dobiti više minuta“.

Dakle, direktne pohvale Guduri, pa i Rebi, a Tejić i Simanić u drugi koš. Još komentar kako Radonjić nije bio zadovoljan Borišinim radom na treningu.
                          Na ovo mogu da dodam ono što sam nedavno i napisao na forumu. Posle Barse Radonjić je drugaru i meni rekao, parafraziram, da Boriša počinje da ga sluša (prestaje polako da sluša savetnike sa strane) i da će sve to biti OK. Zaključak se sam nametao, da do tada nije bio zadovoljan njime.
                          Drugom prilikom je na pitanje o Boriši, a i to sam napisao nedavno, rekao da će igrati kada Simonu bude mogao da da koš na treningu. Sigurno malo prenaglašen komentar ali opet se videlo razočarenje u Borišu.

Napisao sam nekim forumašima privatno a sada procenjujem da sledećom informacijom neću naštetiti Boriši već da ona predstavlja neku vrstu opravdanja za njega. Naime, Aca Jovančević, naš novi kondicioni trener, šokirao se rezultatima koji su pokazali da Boriša ima samo 3% masti u organizmu. To je nedovoljno za kvalitetan aerobni trening i plan je da u narednih šest meseci radi i jede po posebnom režimu, da nabaci još koji mišić (ne preterano) i da digne tu mast na nekih 7%. Dokaz da postoji problem je i što uz Bjelicu (za kog je zo očekivano) samo on ne može da prati zadati ritam trčanja na Košutnjaku.
                          Inače, mala digresija, stručni štab je oduševljen kakva smo trkačka ekipa. Maltene svi su brutalni a prednjače Rakićević, Dobrić, Radičević, Radanov, Lazarević ...

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                            Jeste.
                            A pa to zasluzuje neki tulum.....ali Amon ra izdao si tita amoneeee, amoneeee, amoneeee
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Sirius View Post
                              Iz ove slike se jasno vidi da na nam nije prioritet razigravanje prekomandovanog tria (Radanov, Lazarević, Davidovac).
                              Neko napisa da će Lazarević nazad u FMP, živo me interesuje da li će biti prebačen i Rakićević.Radanov i Davidovac mi deluju kao sigurica 13. i 14. igrač.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                                tanko, tanko.... za f4
                                Stavi sada gore Jovica za pleja i neces dobiti igracki nesto losiji sastav od prosle godine. Najveca razlika je sto oni nisu uigrani kao proslogodisnji tim. Glavni posao jos uvek nije zavrsen, a to je naci plejmejkera koji treba da zameni coveka koji nam je drzao igru protekle 3 sezone.
                                Rekao sam samo na osnovu sastava tima i imena i kvaliteta igraca, pa i trenera. Ne kazem da nece imati odlicnu sezonu, samo je dosta tu onoga ''ako'', posto jos nisu odigrali ni jedan mec ni prijateljski a kamoli takmicarski, dosta je tu nepoznanica. Prosle sezone je tim na papiru bio sigurno jaci, i na klupi pogotovo, tako da nisu situacije za poredjenje, i jos je postojao kontinuitet sa Radonjicem i dosta igraca iz predhodne sezone sto su ostali. Ove sezone je sve manje-vise novo, i niko ne moze tacno da predvidi kako ce se sezona odvijati, pogotovo sto je trener nov i dosta mlad, bez iskustva na ovom nivou, sto opet ne mora da znaci da necemo imati odlicnu sezonu.
                                Last edited by 011; 12-08-17, 18:43.

Comment

Working...
                                X