Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Majstore, hvala na analizi

Šta znam, po svemu pročitanom rekao bih da bi najviše na gubitku moga biti upravo Lesort, koji je po svemu viđenom igrač koji živi od PnR.

Comment

• Ako si doveo Francuza kao prvu opciju pod košem, onda plej na prvom mestu mora biti pnr igrač, inače si ga (centra) džabe dovodio, s ozbirom da mu je igra leđima nepostojeća. Naravno, govorim o pretostavci da su prvi plej i prvi centar istovremeno na terenu. Pulen - Jovanović odnosno Radičević - Lesor kombinacija deluje kud i kamo smislenije.

Edip;

Bogi već napisao...
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
        Ako si doveo Francuza kao prvu opciju pod košem, onda plej na prvom mestu mora biti pnr igrač, inače si ga (centra) džabe dovodio, s ozbirom da mu je igra leđima nepostojeća. Naravno, govorim o pretostavci da su prvi plej i prvi centar istovremeno na terenu. Pulen - Jovanović odnosno Radičević - Lesor kombinacija deluje kud i kamo smislenije.

Edip;

Bogi već napisao...
        Pazi naravno da je Lessort najveci gubitnik ako nemas Jovic-type pleja, koji ce kroz pick od takvog igraca da napravi jednog od boljih centara u EL, kao prosle godine Kuzma ili Zirbes godinu pre toga. Ali treba da budemo iskreni, mnogo je patila bekovska linija ofanzivno zbog toga sto je pick unutra guran i kad ide i kad ne ide. Zato kazem, ne mora Pullen da bude taj koji ce da ga vrti uvek, moze da zavrti i neko drugi pa da opet Lessort dobije lopti. Kod nas se znalo da kad lopta sidje na Kuzmu, ona ne izlazi vise i onda je na njega bila ofanziva u reketu. Drugi deo sezone (cak i pre Joviceve povrede), njemu je u picku opala efikasnost ali je i dalje imao dobre partije pre svega zbog odlicnog skoka u napadu.

Opet kazem nama je Guduric bio PnR igrac u drugoj postavi, tako da ne mora plej tebi da vrti pick uvek. Moze to da se raspodeli i da sa nekoliko igraca dobijes produkciju koju ti je davao Jovic. A suterski potencijal ce nam definitivno biti eksponencijalno bolji.

Comment

• Molim Boga samo da nam ne zapadne neka olupina u vidu Kalnietisa ili Drejpera.. Sve ostalo bih nekako stoicki podneo

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
            Pazi naravno da je Lessort najveci gubitnik ako nemas Jovic-type pleja, koji ce kroz pick od takvog igraca da napravi jednog od boljih centara u EL, kao prosle godine Kuzma ili Zirbes godinu pre toga. Ali treba da budemo iskreni, mnogo je patila bekovska linija ofanzivno zbog toga sto je pick unutra guran i kad ide i kad ne ide. Zato kazem, ne mora Pullen da bude taj koji ce da ga vrti uvek, moze da zavrti i neko drugi pa da opet Lessort dobije lopti. Kod nas se znalo da kad lopta sidje na Kuzmu, ona ne izlazi vise i onda je na njega bila ofanziva u reketu. Drugi deo sezone (cak i pre Joviceve povrede), njemu je u picku opala efikasnost ali je i dalje imao dobre partije pre svega zbog odlicnog skoka u napadu.

Opet kazem nama je Guduric bio PnR igrac u drugoj postavi, tako da ne mora plej tebi da vrti pick uvek. Moze to da se raspodeli i da sa nekoliko igraca dobijes produkciju koju ti je davao Jovic. A suterski potencijal ce nam definitivno biti eksponencijalno bolji.
            Mi više nemamo ŠilboGudurićolike igrače u timu koji mogu da iznesu uogu sekundarnog pleja.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Mi više nemamo ŠilboGudurićolike igrače u timu koji mogu da iznesu uogu sekundarnog pleja.
              Feldin je sada to..

Comment

• Bogi mani se twittera u ove crne sate, tačno da sam došao pjan kući i vidio onaj naslov i udario me neki flashback ranio bih nekog.

Nemoj da budeš nehuman prema pijanoj gospodi

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                  Molim Boga samo da nam ne zapadne neka olupina u vidu Kalnietisa ili Drejpera.. Sve ostalo bih nekako stoicki podneo
                  Uvek mozemo da kucnemo na vrata zaboravljenih asova McCallebu mozda zafali kinta za kurve

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                    Bogi mani se twittera u ove crne sate, tačno da sam došao pjan kući i vidio onaj naslov i udario me neki flashback ranio bih nekog.

Nemoj da budeš nehuman prema pijanoj gospodi

Pa ja za vas takve stvari spremam.. Sve je to ciljano. 'De javi mi se na tw, nisam siguran da znam kako se zoves

Comment

Pa ja za vas takve stvari spremam.. Sve je to ciljano. 'De javi mi se na tw, nisam siguran da znam kako se zoves
                      Ne koristim twitter, nikad ništa ne pišem, imam profil čisto da pratim korisne naloge, u koje tvoj rijetko spada.
                      Samo ovdje pišem, tamo sam onaj creepy posmatrač iz pozadine

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                        u koje tvoj rijetko spada.

Da li da budem pocastvovan ovim?

Comment

Gledati ovog Feldeina iz PAO je nazalost pogresno jer su Calathes i Mike James odneli loptu i on se pretvorio u 3&D igraca. Djordjevic je pre 2 godine s njim probao ali dzabe tamo je Calathes nastavio da carini i to je to. Feldeine u Fuenlabradi i Cantu je imao uvek 3-4 assista po tekmi kao sekundarni PnR igrac. Feldeine sa vise lopte u rukama dobija priliku da ceo talenat iskaze, tako da je lose suditi o njemu po onome sto je igrao u PAO. Identicno kao sto je bio slucaj i sa Kuzmicem. Nismo mi njega za 2 meseca naucili da igra kosarku, samo smo mu dali sansu da ceo talenat koji ima iskoristi. Tako treba uraditi i sa Feldeinom.

Comment

• Ne znam, ja imam od Silba neku fobiju da mi bekovi i krila organizuju igru..

Comment

Da li da budem pocastvovan ovim?
                              Hahaha samo opušteno, samo me mrzi gledati onaj pogani naslov bljuca koji budi nemirne uspomene.

Do jutra, srećan Lesort svima i laku noć

Comment

Ne znam, ja imam od Silba neku fobiju da mi bekovi i krila organizuju igru..
                                Okreni tamo 3:00 i videces kako runnuje PnR

Comment

Working...
                                X